2022.06.06.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER N° 01 SONNENSCHLIFF BLAU

A MeisterSinger márka hírnevét megalapozó kézi felhúzású N° 01 a klasszikus óra viselés megtestesítője. Ahogy a neve is sugallja, a N ° 01 az eredeti MeisterSinger. …

Red Dot Design díjjal és az iF Design díjjal kitüntetett időmérő olyan emberek számára készült, akik tudják, mi a fontos számukra. Csak egyetlen mutatóra van szükségük, amely órákat és perceket mutat; A másodpercek nem fontosak számukra. Egyedi stílusjegyei teszik különlegessé a német MeisterSinger óra gyártó időmérőit. A MeisterSinger órák abban különböznek másoktól, hogy kettő vagy három helyett egy mutatót használnak.

A napórák és néhány régi toronyóra ezen tulajdonságai komoly inspirációt adott a formatervezésben. A szimmetria érzetének megteremtése érdekében az 1-9. Órát egy “0” betűvel jelölik, úgy, hogy a tárcsa minden s zámának két számjeggyel kell rendelkeznie, így klasszikus mérőműszer hatást keltenek ezek az órák. Az óratokok keskeny éle a régi zsebórák formavilágát idézi. Az erőteljesen domborított zafírüveg azontúl, hogy optikailag nagyítja a számlapot, egyfajta külön eleganciával vértezi fel a Classic családtól kezdve, a Circularis-on keresztül a Pangaea családig a MeisterSinger kollekció összes darabját. MeisterSinger N° 01  AM3308-as referenciaszámú időmérője, egy elegáns megjelenésű, sötét számlapos, kézi felhúzású, svájci mechanikus szerkezettel szerelt, egymutatós óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály üveggel és bőrszíjjal készült. Az itt látható MeisterSinger N° 01 karóra elérhető üzleteinkben és weboldalunkon. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink részére. További készleten lévő MeisterSinger órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down