2022.02.03.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER EDITION PLANET EARTH

Egyedi stílusjegyei teszik különlegessé a német MeisterSinger óra gyártó időmérőit. A MeisterSinger órák abban különböznek másoktól, hogy kettő vagy három helyett egy mutatót használnak. …

A napórák és néhány régi toronyóra ezen tulajdonságai komoly inspirációt adott a formatervezésben.  A többszörös Design díjjal kitüntetett és az év órája díjat is elnyert Perigraph család idei újdonsága remek választás azoknak, akik egy különleges dátum kijelzős automata órára vágynak. A Perigraph a MeisterSinger tiszta kör alakú elrendezését követi. Jó leolvashatóságot és egyedi kinézetet biztosító nyitott dátum gyűrűjével kifejezetten a klasszikus analóg hangszerekre emlékeztet.

Az óra, amely valóban ünnepli a napot és jelen esetben a Föld bolygónkat is. 500 darabra limitált, sorszámozott, évfordulós kiadás. A WWF (World Wide Fund for Nature) civil természetvédelmi szervezet együttmükődésével készült kiadás Magyarországon kizárólag az idén 120 éves Babós Óra-Ékszer Szalon kínálatában érhető el korlátozott példányszámban. exkluzív megjelenésű, sötét számlapos, svájci automata szerkezettel szerelt egymutatós óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel és bőrszíjjal készült. A MeisterSinger Perigraph Edition Planet Earth vegán bőrszíjjal és környezetbarát csomagolásban érkezik, amit az év későbbi részében az összes kollekcióhoz bevezetnek. A MeisterSinger minden eladott órából 200 eurót adományoz a WWF-nek a szervezet programjainak támogatására. Az itt látható MeisterSinger Edition Planet Earth óra megvásárolható budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő MeisterSinger órákat itt talál. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down