2021.10.16.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX ELIROS DATE

Az 1996-ban bemutatott Eliros lassan negyed évszázada fontos részét képezi a svájci Maurice Lacroix márka portfóliójának.

Sikere az egyszerűségében és kedvező árazásában rejlik. Az Eliros kollekció letisztult, kiegyensúlyozott, jól kivitelezett család mely közel 50 elérhető modelljével bőven ad választási lehetőséget a válogatósabb emberek számára is.  A FÉRFI modellek 40 mm-es változatai az egyszerű, klasszikus órákra jellemző mérettartományon belül maradnak.

A tokhoz képest kisebb toktartó fülek még hangsúlyosabbá teszik a letisztult számlapot és optikailag nagyítanak is az órán. Az Eliros kollekció nyugodt temperamentuma, letisztult formája révén megfelelő választás a klasszikus órákat kedvelők számára. Klasszikus, elegáns formavilágú, világos számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható svájci quartz szerkezettel készült Maurice Lacroix modell. Az itt látható Maurice Lacroix Eliros Date karóra megvásárolható a készlet erejéig a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Maurice Lacroix Eliros órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down