2021.08.16.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX AIKON VENTURER BRONZE

Jellegzetes stíluselemei, egyedi tok formája teszi összetéveszthetetlenné az Aikon Venturer családot. …

Nagyszerű választás azoknak, akik egy sportos, masszív, de mégis eleganciát sugárzó órát keresnek. Különleges kinézetével, sportosan elegáns vonalvezetésével gyorsan rabul ejti viselője szívét.

Strapabíró, sötét számlapos óra, mely bronz óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint kaucsuk és egy felhasználóbarát Easychange rendszerrel ellátott cserélhető bőr óraszíjjal készült. A menetes koronazár jóvoltából az óra 300 méterig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható svájci automata szerkezettel készült Maurice Lacroix modell. A tengerrel szoros kapcsolatot ápoló szakmák közvetítésével jutott el a bronz az óraiparhoz. A hajóépítők, tengerészek tisztában voltak, hogy a bronz nagyfokú ellenállással bír, mind a sós vízzel és mind a kopással szemben. A bronzból készült tengerészeti kronométerek, mérőműszerek felületén képződő vékony patinában (ami hidroxid, klorid és réz karbonát vegyülete) megmutatkozó oxidáció konstans védelmet nyújt a további korrózióval szemben.

Az elmúlt pár évben egyre több svájci és német óragyártó tért vissza ehhez az ősi fémötvözethez és kezdett el újra bronzzal dolgozni. A legtöbb gyártó egyelőre kevesebb példányszámú, speciális és limitált kiadásokkal környékezi meg a tisztelt vevő közönséget. Az eladási statisztikák fogják úgyis megmutatni, hogy mennyire lesznek újra kelendőek ebből az igazán különleges fémötvözetből készült órák. Maurice Lacroix Aikon Venturer Bronze. Egy óra, mely erős, de nem brutális, robusztus, de nem masszív, modern, de nem futurisztikus. A svájci illetőségű prémium brand bronz tokos újdonsága elérhető üzleteinkben és webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. További készleten lévő Aikon Venturer modelleket itt talál. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down