2022.03.26.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX AIKON #TIDE UNISEX

Maurice Lacroix Aikon #tide: Készülj fel a káprázatra! A Maurice Lacroix bemutatja a legélénkebb, legmenőbb karórák választékát, amelyet a legkülönfélébb színekben kínálnak. …

Az AIKON órák a 2000 évek elején nyugdíjazott Maurice Lacroix Calypso leszármazottai. Ez az acél óra volt a márka egyik ikonikus modellje az 1980-as és 90-es években, és ugyanazokat a tervezési kódokat viselte, mint az AIKON, mint például az integrált tok vagy a lapos zafírkristályt körülvevő hatkarmos lünetta. Idei újdonsága, az AIKON #tide ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az AIKON család többi tagja, de ez a #tide óceánból származó, üvegszállal kombinált, újrahasznosított műanyagból készül. Az így kapott kompozit anyag kétszer olyan kemény, mint a hagyományos műanyag, ötször olyan ellenálló, és szén-dioxid-kibocsátása hatszor kisebb, mint a PET-é. Az új modellnél a lünetta, tok, tok hátlap, korona, záróelem és csat mind ebből a kompozit anyagból készült. Ez a mesés óra és annak testre szabott csomagolása 17 palackból készül, 100%-ban #tide anyagból.

A vibráló színárnyalatain és a tokján túl a számlapot a “Vague du Jura” motívum díszíti, amely stílusos utalás az óceánra. A 40 mm átmérőjű tok lapos zafírüveggel rendelkezik, ami növeli az olvashatóságot. Az AIKON #tide csavaros koronával és csavaros hátlappal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a modell lenyűgöző, 100 méteres vízállóságához. A modell az Easy Strap Exchange rendszerrel is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy a viselője szerszámok nélkül cserélje ki a szíjat egy másikra.

A Maurice Lacroix a #tide-dal, az “óceánokba került műanyaghulladékok újrahasznosítására” szakosodott céggel együttműködve kulcsszerepet játszik az óceánok tisztaságához való hozzájárulásban. A svájci óramárka úttörő, hosszú távú partnerséget kötött a #tide-dal, hogy összegyűjtse a műanyag palackokat a Thaiföld, valamint Indonézia és a Fülöp-szigetek különböző szigeteit körülvevő tengerekből.

Ezeket a palackokat szétválogatják, pelyhekké aprítják, megmossák és a gyűjtés helyének közelében tömörítik. A pelyheket kisebb szemcsékké állítják össze, majd egy titkos formulával kombinálják, és végül egy újrahasznosított műanyagot hoznak létre, amelyből végül sok szép, élénk színű AIKON #Tide karóra készül. Maurice Lacroix elkötelezte magát, hogy 10 millió műanyag palacktól menti meg az óceánokat.

A Maurice Lacroix az AIKON #tide-t egy új generáció számára tervezte, akiknek fontos a fenntarthatóság, a megfizethetőség és természetesen a figyelemre méltó stílus.

Egyedi kinézetével, sportosan elegáns vonalvezetésével gyorsan rabul ejti viselője szívét. Strapabíró Maurice Lacroix óra, mely óceánokból kihalászott újrahasznosított műanyag óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint kaucsuk óraszíjjal készülnek. A menetes koronazár jóvoltából az óra 100 méterig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható svájci quartz szerkezettel készült Maurice Lacroix #tide órák elérhetőek a budapesti szalonunkban és megvásárolhatóak webshopunkban.

Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down