2022.04.28.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX AIKON QUARTZ ÚJDONSÁG

Jellegzetes stíluselemei, egyedi tok formája teszi összetéveszthetetlenné az Aikon családot. Nagyszerű választás azoknak, akik egy sportos, masszív, de mégis eleganciát sugárzó órát keresnek. …

Az Aikon óracsalád inspirációját a márka ’90-es években forgalmazott Calypso nevezetű modell sorozata adta, mely nagyon sikeres volt a maga idejében. 2016-ban új névvel és megújított külsővel tért vissza, hogy elődjéhez hasonlóan ikonikus óra váljon belőle.

Erőtől duzzadó, markáns megjelenés, apró finom részletek valamint tökéletes precizitás és megbízhatóság jellemzi. A Maurice Lacroix cég szerencsére nem feledkezett meg az Aikon kollekció quartz szériájáról sem, idén számos új női és férfi modellel örvendeztetik meg a nagyérdeműt. Egyedi kinézetével, sportosan elegáns vonalvezetésével gyorsan rabul ejti viselője szívét. Strapabíró, gyémántokkal díszített, gyöngyház számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemes acél óracsatal készült. A menetes koronazár jóvoltából az óra 100 méterig vízálló. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható svájci quartz szerkezettel készült Maurice Lacroix modell. Az itt látható Maurice Lacroix Aikon óra elérhető szalonjainkban és megvásárolható webáruházunkban. További készleten lévő  Maurice Lacroix modelljeink itt találhatóak. Látogassa meg szalonjainkat és legyen egy prémium Maurice Lacroix óra boldog tulajdonosa. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down