2021.12.05.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX AIKON MASTER GRAND DATE

AIKON MASTER GRAND DATE – HARMÓNIA ÉS INNOVÁCIÓ
A Maurice Lacroix új fejezetet tár elénk az AIKON történetében. …

A Maurice Lacroix zászlóshajójának számító AIKON kollekciójának városi és dinamikus dizájnja által inspirált AIKON Master Grand Date egy új szerkezetet és dizájnt tár elénk. A nagyméretű dátummal és nyitott billegővel ellátott, áttört, központon kívüli automata kaliberrel ez az órakészítői alkotás új távlatokat nyit. Az AIKON Master Grand Date a Maurice Lacroix órakészítői szakértelmének kiválóságát megtestesítve még tovább feszegeti a komplikációk, az esztétikus egyensúly és a minőségi óragyártás határait.

Az AIKON Master Grand Date áttörést jelent az óragyártásban. A 45 mm-es acél tok tökéletesen ötvözi a Masterpiece kollekció mechanikus órakészítés szellemét és az ikonikus AIKON stílust. A dinamikus vonalak, a tok és a karperec integrációja, a lünetta karjai és a polírozott, matt AIKON acél tok finoman körbeöleli az ML331 kalibert, amely újdonság a Maurice Lacroix manufaktúraművek gyűjteményében.

Egyedi kinézetével, sportosan elegáns vonalvezetésével gyorsan rabul ejti viselője szívét. Strapabíró, sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal és egy cserélhatő bőrszíjjal készült. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható svájci, 50 órás járástartalékkal bíró, in-house automata szerkezettel készült Maurice Lacroix modell.

Az itt látható Maurice Lacroix Aikon Master Grand Date karóra megvásárolható a budapesti Aréna Mall-ban található szalonunkban és elérhető webshopunkban.

Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

 

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down