2023.05.29.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX AIKON Master Grand Date Technicolour

Megérkezett Szalonunkba az idén március végén Genfben megrendezett Watches and Wonders órakiállításon bemutatott MAURICE LACROIX 2023-as újdonságának kék változata.

Az AIKON Master Grand Date Technicolour egyesíti a jurai székhelyű márka jól bevált órakészítői szakértelmét és az óráinak városi stílusát a szemet gyönyörködtető színárnyalatokkal. A márka 90-es évekbeli ikonikus modellje, a Calypso által inspirált AIKON rendkívül népszerűnek bizonyult. A legújabb AIKON megjelenése a sikertörténet folytatását ígéri. A négy új számlapszínben kapható Maurice Lacroix modell, melyek színenként mindössze 50 darabra limitáltak, megmutatják, hogy a komoly órák is szeretnek néha szórakozni!

Egészen 1992 óta a “Masterpiece” név a kiválóságot szimbolizálja, és a Maurice Lacroix birtoklásának végső kifejezése. Minden órát aprólékos munkával készítenek a márka svájci Jura-hegységben található buja zöld táján fekvő városában, Saignelégier-ben. Összhangban a márka tapasztalatával és szakértelmével, a Masterpiece modellek gazdag mechanikai erényekkel rendelkeznek, feltűnően elegánsak és magas értéket képviselnek.

Most, hogy a nyár csupán egy karnyújtásnyira van, Maurice Lacroix újraértelmezi az AIKON Master Grand Date Black titokzatos külső megjelenését, élénk árnyalatok felhasználásával. Az így létrejött óra, az AIKON Master Grand Date Technicolour a komoly órakészítés tudományát ötvözi a színek játékos használatával

Ez a legújabb modell négy új számlapszín közül választható: kék, zöld, narancssárga és citromsárga. Minden egyes árnyalat ragyogóan fémesen csillogó, túlcsorduló színekben tündököl. A legújabb modell egyes elemei azonban hűek maradnak az AIKON Master Grand Date Black formatervéhez, mint például a látható kiegyenlítő kerék és az áttört kis másodperckijelző, amely számos mozgásban lévő alkatrészre enged rálátást.

Ismét visszatér a névadó “Grand Date” funkció, amely összetett mechanizmusának köszönhetően két dátumtárcsával biztosítja a jól olvasható, nagyméretű dátumjelzést. Ebben az esetben a számok azonban a fent említett négy szemet gyönyörködtető színárnyalat egyikében jelennek meg.

Az AIKON kollekció többi tagjához hasonlóan az úgynevezett integrált tok megoldását alkalmazták jelen esetben is, növelve ezáltal a viselési komfortérzetet. Az órát két kaucsukszíjjal látják el: az alapértelmezett színnel összhangban álló a számlaphoz illeszkedik, a plusz szíj pedig fekete színű, amely letisztult hatást varázsol az órának. Mindkét szíjon dombornyomással szerepel a “Maurice Lacroix” név, ami hozzájárul a modell modern megjelenéséhez.

AZ AIKON Master Grand Date Technicolour kollekció mind a négy tagja különleges csomagolásban kerül bemutatásra, amely kizárólag erre az új modellcsaládra vonatkozik. Minden egyes díszdoboz #tide-ból, egy óceánból származó, újrahasznosított műanyagból készült kompozit anyagból készült. Egy díszdoboz elkészítéséhez 34 palackra van szükség, tehát ennek következtében 34 palackkal kevesebb műanyag szennyezi az óceánt. Továbbá minden egyes doboz színében megegyezik a kiválasztott számlap árnyalatával.

Végül pedig, ami talán a legfontosabb, hogy erősen korlátozott kiadás! Az AIKON Master Grand Date Technicolour színenként mindössze 50 darabra limitált darabszámmal az idei nyár legmenőbb órájának ígérkezik. A Maurice Lacroix ismét bebizonyítja, hogy még a komoly órák is szeretnek néha szórakozni!

A limitált karóra megtekinthető Szalonunkban, illetve megtekinthető, megrendelhető Webáruházunkban ide kattintva. További MAURICE LACROIX karórákat itt talál.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down