2022.06.03.

AJÁNLÓ: MAURICE LACROIX AIKON AUTOMATIC 39MM

A 2018-ban bemutatkozott a Maurice Lacroix AIKON Automatic modell család az elmúlt 3 évben jelentősen kibővítette a kollekcióját. …

Az AIKON Automatic órák a 2000 évek elején nyugdíjazott Maurice Lacroix Calypso leszármazottai. Ez az acél óra volt a márka egyik ikonikus modellje az 1980-as és 90-es években, és ugyanazokat a tervezési kódokat viselte, mint az AIKON, mint például az integrált tok vagy a lapos zafírkristályt körülvevő hatkarmos lünetta.

Jellegzetes stíluselemei, egyedi tok formája teszi összetéveszthetetlenné az Aikon családot. Nagyszerű választás azoknak, akik egy sportos, masszív, de mégis eleganciát sugárzó órát keresnek. Egyedi kinézetével, sportosan elegáns vonalvezetésével gyorsan rabul ejti viselője szívét. Strapabíró, sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. A menetes koronazár jóvoltából az óra 200 méterig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is. Idő és dátum funkcióval ellátott, megbízható svájci automata szerkezettel készült Maurice Lacroix modell. Az itt látható Maurice Lacroix Aikon Automatic karóra megvásárolható a budapesti üzletünkben és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Maurice Lacroix órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down