2021.10.14.

AJÁNLÓ: LONGINES SPIRIT

A nagy múltú svájci Longines ezzel a kollekcióval tiszteleg a legendás úttörők előtt, akik a bizalmukat Longines órájukba vetették és véghez vitték a lehetetlent. …

Amelia Earhart, Howard Hughes, Elinor Smith és Paul-Emile Victor, kivételes nők és férfiak, pilóták és felfedezők akik örökre beírták magukat a történelem könyvekbe. Mindannyian Longines időmérőket használtak akkoriban és ezekre az eszközökre támaszkodva értek el olyan rekordokat, amiket előttük még senki más. Az általuk használt korabeli Longines időmérők tulajdonságai, mint a túlméretezett korona amit repülős kesztyűben is stabilan lehet megfogni, a kontrasztos számok és a lumineszcens bevonattal ellátott mutatók, mind-mind visszaköszönnek a most kiadott kollekció minden egyes darabjában, kiegészítve a 21.századi  precizitással és anyaghasználattal.

Az úttörő szellem az eljövendő generáció számára is tovább él.  Múltat idéző karóra a Longines-tól. Világos számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. Idő, dátum és kronográf (30 perces és 12 órás gyűjtővel) funkcióval ellátott, C.O.S.C tanúsítvánnyal rendelkező, megbízható svájci 66 órás járástartalékú automata szerkezettel készült Longines modell. A Spirit kollekcióval a svájci Longines-nak sikerült a történelemben fontos mérföldkőnek számító időmérőinek emléket állítania. Az itt látható Longines Spirit óra megvásárolható a budapesti üzletünkben és elérhetőek webshopunkban. További készleten lévő Longines Spirit órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down