2023.01.30.

AJÁNLÓ: LONGINES SPIRIT ZULU TIME

Az 1832-ben alapított svájci márka gazdag örökségének köszönhetően a LONGINES SPIRIT kollekció új fejezetet nyit, hogy számos SPIRIT ZULU TIME modellel bővítse történelmét. Ez a több időzónával rendelkező időmérő a márka precíziós műszereinek folytatása, amelyeket a világ legnagyobb úttörői viseltek legendás hőstetteik során. Maga a modellcsalád e hősök gondolkodásmódját ünnepli, megtestesíti a modern felfedezők kalandvágyát valamint emlékeztet arra az úttörő szerepre, amelyet a márka a több időzónás órák kifejlesztésében játszott. Bővebben…

 

 

A modellről
A Longines Spirit kollekció most egy új, több időzónás óracsaláddal bővült – a Longines Spirit Zulu Time modellekkel. Az időzónák kijelzését egy exkluzív új, Longines házon belüli kaliber hajtja, szilícium hajszálrugóval és COSC tanúsítvánnyal karöltve. A legmodernebb technológia lehetővé teszi, hogy az óra mutatója a GMT kijelzőtől függetlenül állítható legyen. Esztétikailag a Longines Spirit Zulu Time kitűnik aprólékos kivitelezésével és a részletek különböző – fényes, matt, polírozott, dombornyomott vagy domborított – felületkezeléseire fordított különös gonddal. Ez a modell színes kerámiabetéttel továbbfejlesztett lünettával rendelkezik, és “sunray blue” színű számlappal kapható, a dátumablak pedig mostantól a hat órás pozícióban van középre helyezve. Továbbá a 42 mm-es acél tokhoz elegáns, cserélhető rozsdamentes acél szíj tartozik.

A szerkezetről
A Longines évszázados órakészítői szakértelmével úttörő szerepet játszott számos technológiai fejlődésben, és továbbra is töretlen elkötelezettséget mutat az innováció iránt. A kiválóságra való folyamatos törekvése viszont arra késztette, hogy minden automata óráját a legmodernebb óraszerkezetekkel szerelje fel, amelyek többek között szilícium hajszálrugót tartalmaznak. Ez az anyag nemcsak könnyű és korrózióálló, hanem a szokásos hőmérséklet-változások és a mágneses mezők sem befolyásolják. Emellett 72 órás járástartalékkal büszkélkedhet. Egyedülálló tulajdonságai javítják az óra pontosságát és élettartamát, valamint lehetővé teszik a Longines számára, hogy 5 év garanciát adjon ezekre a modellekre.

Az említett új Longines Spirit Zulu Time megtekinthető és megvásárolható Webáruházunkban, illetve Szalonjainkban.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down