2023.10.09.

AJÁNLÓ: Longines Mini Dolcevita

“Elegance is an attitude” a Longines szlogen mondata tömören összefoglalja azt a szemléletet és értéket, melyet a márka képvisel. A Dolcevita sorozat, most újabb modellel bővült, elkészült a Mini Dolcevita. Elődjéhez hasonlóan ötvözi a klasszikus eleganciát és időtlenséget napjaink műszaki és minőségi kívánalmaival. Az elérhető változatok mind téglalap alakúak, 21,50 mm x 29,00 mm-es rozsdamentes nemesacél tokban és egy rendkívül pontos L178 kvarcszerkezettel kerültek kivitelezésre.
A kollekció fénypontja a 38 IF-VVS minősítésű Top Wesselton gyémánttal keretezett karóra, mely szinte már inkább ékszer, mint időmérő. További különlegessége a fémszíjas daraboknak, hogy egy teljesen új, aprólékos, karkötőszerű, 198 szemből álló rozsdamentes acél szíjjal debütáltak.

A tavaly kezdődött együttműködés keretében a Longines nagykövete, Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő, aki most a Mini Dolcevita-hoz készült készült kampányfilm főszereplője. Az új óra nemrég egy fényűző sajtóeseményen mutatkozott be New York-ban, ahol a márkát képviselő számtalan híresség mellett a magyar származású Palvin Barbara modell is népszerűsítette a márka legújabb kreációját. Az illusztris résztvevőktől független, egy ilyen részletgazdag és kifinomult óra könnyedén rabul ejti bármely hölgy szívét.
Tekintse meg teljes Mini Dolcevita választékunkat ITT és ismerje meg közelebbről ezt a precíz és kivételes ékszerórát!

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down