2021.12.23.

AJÁNLÓ: LONGINES LYRE

Longines Lyre kollekciója a finom és elegáns vonalak megtestesítője. Az óra lágy vonalait az azonos nevű vonós hangszer inspirálta. …

A Kr. e. IV. évezred óta használatos hangszer a görögök közvetítésével jutott el Európába. Az ókori mitológia szerves részét képezte ez a zenei eszköz, nemesnek és isteni eredetűnek tartották. Népszerűsége a középkorban is töretlen volt.

Majd sok-sok emberöltővel később ezt a lágy formát és nemességet ültette át a Longines a Lyre kollekciójába. A Lyre óra könnyed, lágy karaktere, finoman kialakított vonalai miatt közkedvelt az igazi nosztalgikus órákat kedvelők körében. Ennél a kollekciónál a vezérvonal a klasszikusság volt. Ez a kialakítása mellett a méretében is testet ölt. A négyféle tokméretben elérhető Longines Lyre közel 80 verziójával bőven ad választási lehetőséget a külső tekintetében. Könnyed, lágy karakterével lopja be magát a szívünkbe. Letisztult világos számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint bőrszíjjal készült. Megbízható svájci automata szerkezettel ellátott Longines modell. Az itt látható Longines Lyre automata karóra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Longines Lyre órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Látogassa meg üzleteinket és legyen egy Longines óra boldog tulajdonosa. Várjuk Önöket szeretettel a szegedi és budapesti szalonjainkban.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down