2022.04.12.

AJÁNLÓ: LONGINES HYDROCONQUEST CERAMIC CHRONOGRAPH

Az egyik legismertebb családtag a Longines kollekciójában. A tökéletes választás vízi sportokhoz. Megbízható, karakteres, vízálló Longines óra kalandra éhes férfiaknak. …

A karcálló kerámia lünettával szerelt kronográf modullal kiegészített változatok 41mm-es és 43 mm-es méretben kaphatóak, így az is nyugodt szívvel viselhet egy strapabíró búvárórát aki vékonyabb csuklóval rendelkezik. Ezt az okos döntést már a Conquest család méretezésénél is tapasztalhattuk. Természetesen a vízállóság tekintetében maradt a 300 méteres verzió koronazár kíséretében.

A hagyományos HydroConquest órákkal ellentétben ezeknél a modelleknél alkalmazott szál húzott számlapon látványosabb a fénytörés, mint az elődöknél. Az új modellek másodperc indexei is jóval visszafogottabbak lettek, így egy letisztultabb, jobban olvasható számlapot kapunk. Longines HydroConquest Ceramic az egyik legismertebb családtag a Longines kollekciójában. Megújult kerámia lünettás sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. A menetes koronazár jóvoltából az óra 300 méterig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is. Idő, dátum és kronográf funkcióval ellátott, megbízható, 27 köves 28.800-as lengésszámú, 60 órás járástartalékú svájci automata szerkezettel készült Longines HydroConquest Ceramic Chronograph karóra elérhető a budapesti szalonunkban. További készleten lévő Longines órákat itt talál. A weboldalunkon feltüntetett modellek megvásárolhatóak a szegedi és budapesti szalonunkban, a többi verziót egyedi rendelés keretében biztosítjuk kedves vevőink számára. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down