2022.03.20.

AJÁNLÓ: LONGINES HYDROCONQUEST CERAMIC

Az 1832-ben Saint-Imierben alapított, híres Longines svájci óramárka hosszú hagyományokkal büszkélkedhet, amelyeket termékei eleganciája és teljesítménye jellemez. Ezeket az értékeket tökéletesen képviseli a The Longines Sport Collection. …

A HydroConquest termékcsalád olyan férfiaknak és nőknek szól, akik nagy teljesítményű időmérőt keresnek, amely ötvözi a technikai innovációt és az eleganciát. A Longines most új, élénk színű modellekkel bővíti ezt a vonalat.

Az egyik legismertebb családtag a Longines kollekciójában. Kerámia lünettás sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. A menetes koronazár jóvoltából az óra 300 méterig vízálló, így tökéletes választás úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is. Idő és dátum kijelző funkcióval ellátott, megbízható, 72 órás járástartalékú, szilícium hajszálrugós svájci automata szerkezettel készült Longines modell.

Az itt látható Longines HydroConquest Ceramic karóra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Longines HydroConquest órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk  biztosítani kedves vásárlóink számára. Látogassa meg szalonjainkat és legyen egy Longines óra boldog tulajdonosa. Várjuk szeretettel szegedi és budapesti üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down