2021.12.10.

AJÁNLÓ: LONGINES HERITAGE CLASSIC – SECTOR DIAL

A Heritage óracsalád tisztelgés az úttörő szellem iránt, amely a svájci Longines óragyártó tervezőit inspirálta a vállalat megalakulásának kezdetétől fogva. …

A márka termékei számos úttörőt kísértek a kalandokban földön, vízen, levegőben. A Longines időmérőinek a magja ezen a szakértelmen alapul. Napjainkban a svájci Longines cég tőle megszokott módon sikeresen ötvözi korábbi kimagasló sikereket elért modelljeinek figyelemreméltó vonásait az élvonalbeli óragyártás technológiájával.

A Longines Heritage Classic Sector Dial óra is kvintesszenciája ennek a múltbeli tiszteletadásnak. A stilizált Breguet számok, a kékített mutatók és a kronográf két segédmutatóinak egyensúlya teszi tökéletessé ezt az időmérőt. A kora XX.század kronográfos óráinak emléket állító darab kinézetében az autentikusság égisze alatt kovácsolódott. A letisztult elegancia megtestesítője. 72 órás járástartalékkal bíró megbízható automata Longines óra, mely sötét számlappal, nemes acél óratokkal, tükröződés mentes karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint bőr óraszíjjal készült.

Az itt látható Longines Heritage Classic Sector Dial óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Longines órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Legyen egy Longines óra boldog tulajdonosa. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down