2022.01.27.

AJÁNLÓ: LONGINES CONQUEST V.H.P.

A 2018-ban megjelent Longines Conquest V.H.P. igazi kuriózum a kvarc szerkezetes órák világában. …

Az elmúlt 4 évben a svájci cég jelentősen kibővítette a kollekcióját. Az óra amely pontosság terén nem ismer kompromisszumot. Tökéletes választás a mindennapokra ez a Longines által fejlesztett nagy pontosságú öröknaptáras kvarcóra. A sportosan elegáns óráik elérhetőek több változatban is. A V.H.P (Very High Precision) ahogy a neve is sugallja a pontosságával fogja elvarázsolni a viselőjét. Évi +/- 5 másodperc megengedett járáseltéréssel egy nagyon precíz kvarc szerkezetet sikerült a Longines mérnökeinek létrehozni.

Ehhez párosul az úgynevezett GPD (Gear Position Detection) egység, ami a mutatók pillanatnyi állását hivatott figyelni és korrigálni léptetőmotorok segítségével, amennyiben mágneses tér, külső behatás, ütődés, rázkódás következtében a mutatók elmozdulnának abból a pozícióból, ahol éppen lenniük kellene.  Sportosan elegáns sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óra üveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. Öröknaptárral és elem merülést jelző funkcióval (EOL) ellátott, megbízható svájci nagy pontosságú kvarc szerkezettel szerelt Longines modell.

Az itt látható Longines Conquest V.H.P. karóra elérhető üzleteinkben és webshopunkban. További készleten lévő Longines V.H.P. órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Látogassa meg szalonjainkat és legyen egy Longines óra boldog tulajdonosa. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down