2021.12.08.

AJÁNLÓ: JUNGHANS MAX BILL MEGA

A közkedvelt német óragyártó Junghans Max Bill Mega Solar kollekciójának órái a minimalista, retró design találkozása a 21. századi technológiával. …

A német Junghans óragyár és a múlt század egyik legkülönlegesebb ipari formatervezőjeként számontartott művész, Max Bill, 1961-től kezdve létrehozták az elmúlt évtizedek egyik legérdekesebb óragyűjteményét, ami mind a mai napig a német óragyártó egyik legkedveltebb óracsaládja. A Junghans Max Bill Mega Solar rádió jeladója a legmodernebb technológiájú, amely ráadásul az abszolút pontosságú rádiójel vezérelt időről gondoskodik:  – Az ITC technológia (Intelligent Time Correction) naponta 1440-szer állítja be a másodpercmutató pozícióját az utoljára kapott időinformációval.

Ezen kívül az óra- és perc mutató pozícióját naponta, a dátum pozícióját pedig havonta egyszer igazítja. (Ha szükséges, korrekció történhet erősebb ütés vagy mágneses mező miatt is.) – A pontos másodperc jelzést az SHM technológia (Smart Hand Motion) garantálja, amely a másodpercek kijelzését fél másodperces lépésekben teszi lehetővé. – Az Advanced Moving Function (AMF) a legkorszerűbb technológiával vezérli a percmutatót, valamint a dátum kijelzőt. A mutató, illetve a dátum mozgása már az idő ugrás előtt a másodperc tört részével kiváltódik. Így a tényleges idő kerül kijelzésre, bármilyen késés nélkül. – Hogy időszinkronizálás nélkül is mindig a legpontosabb időértéket kapja, a lehetséges idő eltérés tartománya quartz módban évente +/- 8 másodperc! A 3 év járástartalékkal bíró J101.85 solar quartz szerkezettel ellátott időmérők az új Junghans Mega okostelefon-alkalmazásnak köszönhetően a világ bármely pontján működni fognak.

Az iOS és az Android számára is elérhető okostelefon alkalmazás olyan időjelet sugároz, amely Junghans szerint „átlagosan kevesebb, mint 30 másodpercen belül” szinkronizálja az órát. Ikonikus, összetéveszthetetlen Max Bill formaterv. Klasszikus, világos számlapos, rádiójel vezérelt quartz szerkezettel szerelt, fényenergiával működő, öröknaptáras Junghans óra, mely nemesacél óratokkal, hesalite óra üveggel és bőrszíjjal készül. Az itt látható Junghans Max Bill Mega óra elérhető a budapesti Aréna Mall-ban található szalonunkban, minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. További készleten lévő Junghans órákat itt talál. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down