2022.04.29.

AJÁNLÓ: JUNGHANS FORM C

A klasszikus vonalvezetés és a modern design kombinációja. Időtlen, letisztult formájával tökéletes társ lehet a mindennapokra. …

A Junghans Form C a német óragyártás mintapéldája. A Junghans óragyár, mint a német óragyártás fellegvára. Az elmúlt 150 évben bizonyította, hogy jogosan van jelen az óragyártásban.

Hagyomány, innováció és az értékek mentén haladva a Junghans név a minőség, megbízhatóság szinonimájává is vált. A német schrambergi gyárban precíziós fejlesztésekkel sikerült hű maradni filozófiájukhoz: „egyesíteni az előremutató elképzeléseket a pontosságra törekvéssel”.

Kiváló ár-érték arányú német órák a közel 160 éves Junghans cég kínálatából.  Hagyományos, letisztult vonalvezetésű, fehér számlapos, precíz svájci quartz szerkezettel szerelt, stopper funkcióval ellátott Junghans óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel és bőrszíjjal készült.

Az itt látható Junghans Form C karóra elérhető szegedi és budapesti szalonjainkban és megvásárolható weboldalunkon keresztül. További készleten lévő Junghans órákat itt talál. Minden egyéb modellt egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down