2022.02.15.

AJÁNLÓ: JUNGHANS FORM A

A Junghans Form A család a klasszikus óragyártás és a modern design kombinációja. Időtlen, letisztult formájával tökéletes társ lehet a mindennapokra. …

A német cég az elmúlt 150 évben bizonyította, hogy jogosan van jelen az óragyártásban. Hagyomány, innováció és az értékek mentén haladva a Junghans név a minőség, megbízhatóság szinonimájává is vált.

A német schrambergi gyárban precíziós fejlesztésekkel sikerült hű maradni filozófiájukhoz: „egyesíteni az előremutató elképzeléseket a pontosságra törekvéssel”. A Form kollekció a német óragyártás mintapéldája. Kiváló ár-érték arányú német órák a közel 160 éves Junghans cég kínálatából.   Klasszikus vonalvezetésű, hagyományos, letisztult, 40mm-es átmérőjű, világos számlapos, megbízható, svájci automata szerkezettel szerelt, idő és dátum funkcióval ellátott Junghans óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel és bőr óraszíjjal készült. Az itt látható Junghans Form A karóra elérhető a budapesti szalonunkban és megvásárolható weboldalunkon keresztül. További készleten lévő Junghans órákat itt talál. Minden egyéb modellt egyedi megrendelés keretében tudjuk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down