2022.10.14.

Ajánló: Gyémántok

„Tapasztalatainkat innovációval ötvözzük, hogy olyan ékszereket tervezzünk, amelyeket a vásárlók tiszteletben tartanak, kizárólag etikus eredetű, természetes gyémántokat használva.”

A Frank Trautz biztosítja, hogy ékszereiben egyetlen gyémánt sem származik konfliktuszónából.

Beszállítóik betartják a Kimberly Process Certification Scheme(KPCS) ajánlásait.

Drágakő laboratóriumuk véletlenszerűen ellenőrzi a leszállított gyémántok minőségét és forrásait, mielőtt utólagos feldolgozásra kerülnének.

Ezen gyémántok káprázatos szépsége megmutatkozik az ábrán látható, karmazált zafír gyémántgyűrűben, melynek anyaga 14 karátos fehér arany. A karmos foglalatokban elhelyezett 8 db modern csiszolású gyémánt (W/SI) körülöleli és körülragyogja a közepén ékeskedő fazettált csiszolású 0,64 ct-os zafír drágakövet.

A gyémánt felülmúlhatatlan a drágakövek világában. A zafírral párosítva, egy jól megtervezett, ígényesen megmunkált ékszerben pedig, verhetetlen, ellenállhatatlan hatást biztosít.

A többi drágakőhöz hasonlóan a kék zafír minőségének  meghatározásához együtt értékelik az eredetét, színét, tisztaságát és más egyébb tényezőket, például egyediségét.

Mint mindig, fülbevaló és medállal együtt ajánljuk, de külön-külön is megvásárolhatóak.

Frank Trautz kollekciók széles választékát megcsodálhatják szegedi és budapesti szalonjainkban, ahol sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, vásárlót.

 

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down