2023.05.26.

AJÁNLÓ: FRANK TRAUTZ – gyémánttal díszített ékszergarnitúrák

„Tapasztalatainkat innovációval ötvözzük, hogy olyan ékszereket tervezzünk, amelyeket a vásárlók tiszteletben tartanak, kizárólag etikus eredetű, természetes gyémántokat használva.”

A Frank Trautz német ékszergyártó biztosítja, hogy ékszereiben egyetlen gyémánt sem származik konfliktuszónából. Beszállítóik betartják a Kimberly Process Certification Scheme (KPCS) ajánlásait. Drágakő laboratóriumuk véletlenszerűen ellenőrzi a leszállított gyémántok minőségét és forrásait, mielőtt utólagos feldolgozásra kerülnének.

Ezen gyémántok káprázatos szépsége megmutatkozik a képeken látható egyszerű és nagyszerű, 14kt-os fehér aranyból készült ékszergarnitúrában. Mindennapi használatra vagy akár alkalomra is kiváló választás lehet. Letisztult vonalvezetés, ahol a briliáns csiszolású gyémántoké a főszerep.

A gyémántok karmos foglaltban helyezkednek el, így még több lehetőséget kapnak a felülmúlhatatlan csillogásra. Középen egy nagyobb, körös-körül kisebb briliánsok teszik teljessé és ellenállhatatlanná eme csodaszép ékszertgarnitúra minden egyes darabját.

Nyaklánc medállal (0.36ct, W/SI), fülbevaló (0,36ct, W/SI) és gyűrű (0,36ct, W/SI) együtt és külön-külön is megvásárolható. A nyaklánc tetszés, illetve a szükséges hossz szerint választható, cserélhető.

Kevés dolog van, ami jobban csillog, mint a gyémánt. Látványa minden hölgy szívét megdobogtatja.

Szerezzen örömet, ajándékozzon minőségi Frank Trautz érték és időtálló ékszereket!

További modellek megtekinthetőek webshopunkban. Nagyobb választékért látogassanak el szalonjainkba, ahol sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, vásárlót.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down