2023.11.10.

Ajánló: FRANK TRAUTZ ékszerek

Elegancia és kifinomultság a gyémántokkal díszített tenisz karkötőkkel

Gyémántokkal ékesített tenisz karkötők

Sokféle karkötő közül választhatunk. Karláncok, karperecek, karkötők széles választéka várja vásárlóinkat. Tagadhatatlan, hogy mind közül a gyémántokkal díszített a favorit. Napjainkban egyre inkább populárisak az úgynevezett teniszkarkötők. Minőségének meghatározásakor figyelembe kell venni a felhasznált fémet, valamint a gyémántok minőségét és méretét. A fém típusát és színét – általában platina, fehérarany, rózsaszín arany vagy sárga arany – elsősorban a személyes preferenciák és a költségvetés alapján választják ki. A leginkább preferáltak 14 karátos aranyból készülnek.

FRANK TRAUTZ – 14 karátos fehér arany karkötő 0,75 ct (W/SI) briliánsokkal díszítve. Hossza: 17 cm.

FRANK TRAUTZ – 14 karátos rozé arany karkötő briliánsokkal. Bővebb információk a termékekről itt.

A fotókon látható ékszerek elérhetőek a szegedi és budapesti szalonjainkban.

Míg a legtöbb modell egy sor gyémántot tartalmaz, egyes karkötőkben két vagy akár három sor drágakő található. A legtöbb tenisz karkötő kerek csiszolású gyémántot használ. A drágakövek általában karmos vagy kaboson foglalatokban helyezkednek el. Mindegyik stílus biztonságban tartja a gyémántot, és egyedi megjelenést kínál. A választott karkötő kialakításának a személyes preferenciákon kell alapulnia.

A tenisz karkötők szép és tartalmas ajándékok egész évben.

Leginkább az alábbi különleges alkalmakra ajánljuk:

– Házassági évforduló (pl. 5., 10., 15., 25.)

– Esküvői ajándék

– Születésnapi ajándék

– Diplomaosztó ajándék

– Gyermek születése

és a rohamosan közeledő karácsonyi ünnepek egyik legszebb ajándéka lehet.

Hogyan határozzuk meg a megfelelő tenisz karkötő méretét?

Általában a karkötő mérete nem annyira “szigorú”, mint a gyűrű mérete, bár továbbra is a lehető legközelebb kell kerülni. A személy csuklóját rugalmas mérőszalaggal megmérve jelzi a megfelelő méretet. Tekerhet akár egy szalagot a csuklója köré, majd mérje meg a hosszt egy szabványos vonalzóval. A használt mérőeszköztől függetlenül adjon hozzá egy centimétert vagy fél centimétert a karkötő méretének kiszámításához. Például, ha a csuklója 15 cm, fontolja meg a 16 cm és/vagy 17 cm karkötőt.

Ha ajándékba vásárolja a karkötőt, és nem tudja a csukló méretét, akkor a 17-18 cm-t használja kiindulási útmutatóként. A hölgyek körében a 17-18 cm a legnépszerűbb karkötőméret. Ha úgy gondolja, hogy kisebb vagy nagyobb csuklója van, mint egy átlagembernek, ennek megfelelően kell számolni.

Egy kis kitérő. Itt is, akárcsak a gyűrű méret megállapításánál vannak dolgok, amire az ember figyelme nem feltétlen terjed ki, ezért kérje az eladók segítségét. Hogy közelebb kerüljünk a lehető legpontosabb mérethez, fontos figyelembe venni azt is, milyen jellegű karkötőről van szó. Ha például, nagyobb gyöngyökből áll, értelemszerűen felveszi/elvesz a méretből. A tenisz és más karkötők gyakran könnyen beállíthatóak a karlánc lerövidítésére szolgáló láncszemek eltávolításával vagy annak (hozzá)pótlásával.

Még több ékszerért látogassanak el weboldalunkra itt.

A Babós Szalon várja Önt, hogy a gyémántokról és a személyre szabott ékszerekről szóló történet főszereplőjévé váljon, hogy kiválaszthassa az Ön számára megfelelő ékszert.

Várjuk szeretettel szalonjainkban, ahol személyesen is készséggel állunk rendelkezésükre.

 

 

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down