2023.09.29.

AJÁNLÓ: Fejezd ki egyediséged ZANCAN ékszerekkel

Semmi sem hasonlítható a speciálisan tervezett ékszerek különleges megjelenéséhez. Különleges esztétikájuknak és látványos kivitelezésüknek köszönhetően ezeket az ékszereket kifejezetten úgy alkották meg, hogy ragyogást és tökéletes eleganciát kölcsönözzenek minden viseletnek.

Hogyan kell megfelelően viselni a speciálisan tervezett ékszereket?

Még ha elméletileg egyszerűnek is tűnik, az ékszer viselése nem könnyű feladat. Éppen az impozáns dizájn és az intenzív színek miatt szükséges bizonyos szempontokra különös figyelmet fordítani választásukkor.

Fontos, hogy olyan különleges dizájnnal rendelkező ékszert vásároljon, amely pontosan tükrözi személyiségét. Gondolja át, melyik árnyalat illik Önhöz a legjobban, és hogyan illesztheti be a különböző ruhaviseleteihez. Természetesen a különleges ékszerek ellenállhatatlanok lesznek egy elegáns, értékes anyagokból készült öltönnyel kombinálva. De ki mondja, hogy ezeket nem lehet hétköznap, nappali öltözékkel is társítani? Csak gondosan kell megválasztani a formákat és a felületeket úgy, hogy a végeredmény vizuálisan ne legyen túlzás.

Vegye figyelembe a fizikai jellemzőket, mert az ékszerek azonnal vonzzák a tekintetet.

Meggyőződésünk, hogy a Zancan olasz manufaktúra kínálatában talál személyiségéhez illő, egyediségét kifejező ékszert, amellyel kitűnhet a tömegből és nem utolsó sorban viselése örömmel tölti el.

Mai ajánlataink többek között:

ZANCAN nyaklánc medállal. Bővebb információk itt.

18kt fehér és rozé arany kombinációja, 0,37ct fekete gyémánt és 0,60ct zafír díszítéssel.

ZANCAN gyűrű. Bővebb információk itt.

18kt rozé és fehér arany kombinációja. A briliánsok 0,27ct (W/SI) és egy 4,5ct csodaszép, fazettált csiszolású kék zafír drágakövek, a még látványosabb ragyogás érdekében fehér arany foglaltban kaptak helyet.

A Zancan-Couture Sapphire ékszerkollekció – esztétikai kifejezése egy kifinomult, klasszikus, de nem nyilvánvaló ízlésű férfinak, aki innovatív részletekkel és műszaki jellemzőkkel rendelkező ékszereket választ. Olyan szempontok, amelyek minden Zancan alkotást egyedivé és utánozhatatlanná tesznek.

A fenséges gondolata, amely rendkívüli merészség révén válik anyaggá. A vonalakat és mozgást, lágyságot és lendületet, kerekséget és szigorúságot ötvöző gesztus lényege. Az erő, a kontroll és az elegancia kifejezése a gyémántok, zafírok és rubinok tükröződésein keresztül.

Tekintsék meg webshopunkban a legújabb Zancan modelleket is! Érdemes.

Bővebb választékért látogassanak el budapesti és szegedi szalonjaikba.

Mindenkit szeretettel várunk!

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down