2023.12.02.

AJÁNLÓ: Elkezdődött a karácsonyi visszaszámlálás!

A mai nappal beléptünk az idei utolsó, decemberi hónapba. Egészen hihetetlen, de ismét eltelt egy év és ha eddig korainak is tűnt, most már teljesen indokolt a karácsonyi meglepetésekre gondolni. Karácsonyig jelentkezünk termékajánlóinkkal, folyamatosan újabb ötleteket gyűjtve. Aki eddig nem tette, a tájékozódást is mihamarabb kezdje meg. Egy-egy darabot tartunk készleten óráinkból, érdemes tehát sietni, ha már van valamilyen elképzelés.
Kortól, nemtől függetlenül mindenki számára kínálunk megfelelő órákat. Egy ilyen ajándék értékes és életre szóló meglepetés lehet.
A lezserebb, fiatalos daraboktól az akár gyűjtők számára való ritka kincsekig széles választékkal készülünk az ünnepi időszak alatt is. Női órákból is figyelemreméltó készlettel rendelkezünk. Legyen sportos vagy elegáns, visszafogott vagy gyémántberakásos, bármely hölgynek akad kedvére való.
Főként svájci és néhány nevesebb német gyártó kiváló óráival várunk minden kedves érdeklődőt, hogy együtt kiválasszuk a legtökéletesebb ajándékot.
A személyes vásárlás előnye, a felpróbálási lehetőség, személyre szabott tanácsadás, illetve segítség. Vásárlás után egyből csuklóra is igazítjuk a kiválasztott karórát. Az online vásárlás vitathatatlan erőssége, annak kényelme és gyorsasága. Bármelyik változat mellett is dönt, igyekszünk maximálisan segítségére lenni. Akár webáruházunkban, akár az üzletben, áttekinthető teljes és bőséges választékunk.
Tartson velünk, kövesse újdonságainkat és híreinket vagy térjen be körül nézni nálunk.

 

 

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down