2021.08.02.

AJÁNLÓ: CITIZEN PROMASTER TSUNO CHRONOGRAPH RACER

A múlt század elején, egészen pontosan 1924-ben, a japán Shokosha Kutatóintézetben készített zsebórával indult útjára a CITIZEN sikertörténete. Shimpei Goto az akkori tokiói polgármester az új órát a jól csengő CITIZEN névre keresztelte, melynek jelentése állampolgár volt. …

Mivel az óra a húszas évek derekán sokak számára csak egy elérhetetlen álomnak, luxuscikknek számított, így a névválasztás üzenetértékkel bírt: “Egy nap minden állampolgárnak legyen órája a világ bármely országában is él!” Ez volt talán a legfontosabb mérföldkő a CITIZEN WATCH Co., Ltd. életében, hiszen ettől a ponttól számítjuk a társaság történetét. A cég filozófiája azóta sem változott: elérhető áron, jó minőségű órát gyártani a „Citizenek” – polgárok részére. Sok-sok év telt el azóta és az álom valóra vált. A világon ma már mindenki számára elérhető cél, hogy órát viseljen. A vágy így alakult át szükségletté, a CITIZEN pedig a legnagyobb óragyártók példaképévé. Az 1973-as retro CITIZEN Bullhead modell előtt tisztelegve az újonnan modernizált CITIZEN Tsuno Chrono Racer óra egyedi tokformájával, divatos színkombinációjával tökéletes választás azoknak akik egy kis különlegességre vágynak. Az újragondolt Bull Head változat Eco Drive E2100-as szerkezetének különlegessége, hogy kézzel szerelt és nem kevesebb mint 294 alkatrészből áll!

A 12 órás stopperrel, járástartalék indikátorral, idő és dátum kijelzővel és flyback funkcióval ellátott azúrkék számlapos modell teljesen feltöltve 240 napig üzemel, bármiféle utántöltés nélkül. 200 méterig vízálló, nemesacél óratokkal, nemesacél óracsattal és tükröződésmentes  domború zafírkristály üveggel készült óra igazán strapabíró, tekintélyt parancsoló darab. Az itt látható Citizen Promaster Tsuno Chronograph Racer megvásárolható a budapesti szalonunkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Citizen Promaster órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down