2021.11.08.

AJÁNLÓ: CITIZEN PROMASTER SKY

A Promaster család széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő karórát. A nagy nevű japán Citizen cég legkedveltebb és legtöbbet értékesített modell családjának új tagja megérkezett. …

A Promaster Sky kollekció darabja, mely maszkulin, férfias kinézetével sok rajongót szerzett magának debütálása óta. Mint a legtöbb Citizen órában, ebben a modellben is megvan az a technikai tudás, ami miatt a Citizen cég ma a világ vezető óragyártói közé tartozik.

Idő, dátum és GMT funkcióval ellátott, öröknaptáras, rádiójel vezérelt, fényenergiával (Eco-Drive) működő, japán quartz szerkezettel rendelkező sötét számlapos óra, mely super titanium óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint super titanium óracsattal készült. Az óra 200 méterig vízálló. A Promaster Sky-ban található Eco-Drive szerkezet egy környezetbarát technológia, a fényenergiát hasznosítja. A számlap alatt található szollárcella bármilyen típusú fényt képes átalakítani elektromos árammá, mely ezután az akkumulátorban tárolódik. Az óra az akkumulátortól kapja a működéshez szükséges energiát. A titán-líthium alapú akkumulátor nagy tárolókapacitású, kis méretéhez képest, egyszeri teljes feltöltéssel, modelltől függően, 4 hónaptól, akár 7 évig is képes a folyamatos működéshez szükséges energia tárolására úgy, hogy nem éri fény az órát. Az óra tokja és csatja a Citizen által kifejlesztett antiallergén super titanium fém ötvözetből készült, mely 40%-kal könnyebb az acélnál és az IP technológiának köszönhetően, felülete 5x keményebb az acélnál. Rádiójel vezérelt órának nevezzük azt az időmérő eszközt, amely rendszeres időközönként rádióhullám alkalmazásával az atomórához szinkronizálja magát, így az órák szokásos pontosságánál nagyságrendekkel pontosabb időkijelzést tesz lehetővé. A szinkronizálás sikertelensége esetén aznap a közönséges kvarcóra ,,pontatlanságával” működik. Az itt látható Citizen Promaster Sky óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Citizen Promaster órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down