2021.07.21.

AJÁNLÓ: CITIZEN PROMASTER MARINE AQUALAND

A Promaster család széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő karórát. A nagy nevű japán Citizen cég legkedveltebb és legtöbbet értékesített modell családjának új tagja megérkezett. …

A Citizen Promaster Aqualand 2021-es generációjának általános megjelenése és hangulata a modern kort képviseli, viszont a számlapnak van egy kis retro hangulata, amely az 1980-as éveket idézi fel, ami a japán búvár órák aranykora volt. Ekkor vált népszerűvé sok jelenlegi tervezési trend, például modern megjelenésű széles mutatók és a segédszámlapok.

A Promaster Marine kollekció darabjai, maszkulin, férfias kinézetükkel és strapabíró kialakításukkal sok rajongót szereztek maguknak az elmúlt évtizedekben. Mint a legtöbb Citizen órában, ezekben a modellekben is megvan az a technikai tudás, ami miatt a Citizen cég ma a világ vezető óragyártói közé tartozik. A múlt század elején, egészen pontosan 1924-ben, a japán Shokosha Kutatóintézetben készített zsebórával indult útjára a CITIZEN sikertörténete. Shimpei Goto az akkori tokiói polgármester az új órát a jól csengő CITIZEN névre keresztelte, melynek jelentése állampolgár volt. Mivel az óra a húszas évek derekán sokak számára csak egy elérhetetlen álomnak, luxuscikknek számított, így a névválasztás üzenetértékkel bírt: “Egy nap minden állampolgárnak legyen órája a világ bármely országában is él!” Ez volt talán a legfontosabb mérföldkő a CITIZEN WATCH Co., Ltd. életében, hiszen ettől a ponttól számítjuk a társaság történetét.

A cég filozófiája azóta sem változott: elérhető áron, jó minőségű órát gyártani a „Citizenek” – polgárok részére. Sok-sok év telt el azóta és az álom valóra vált. A világon ma már mindenki számára elérhető cél, hogy órát viseljen. A vágy így alakult át szükségletté, a CITIZEN pedig a legnagyobb óragyártók példaképévé. A 20 Bar-os vízállóságú, idő, dátum, stopper és mélységmérő funkcióval ellátott, 60 napos járástartalékkal bíró fényenergiával (Eco-Drive) működő, japán quartz szerkezettel rendelkező sötét számlapos óra, nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint kaucsuk óraszíjjal készült. Az itt látható Citizen Promaster Marine Aqualand óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Citizen Promaster órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down