2021.09.15.

AJÁNLÓ: CITIZEN PROMASTER MARINE

A Promaster család széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő karórát. A nagy nevű japán Citizen cég legkedveltebb és legtöbbet értékesített modell családjának új mechanikus tagja megérkezett. …

A Citizen Promaster Marine 2021-es generációjának általános megjelenése és hangulata a modern kort képviseli, viszont a számlapnak van egy kis retro hangulata, amely az 1980-as éveket idézi fel, ami a japán búvár órák aranykora volt. Ekkor vált népszerűvé sok jelenlegi tervezési trend, például modern megjelenésű széles mutatók és a robusztus kialakítás.

A Promaster Marine kollekció darabjai, maszkulin, férfias kinézetükkel és strapabíró kialakításukkal sok rajongót szereztek maguknak az elmúlt évtizedekben. Mint a legtöbb Citizen órában, ezekben a modellekben is megvan az a technikai tudás, ami miatt a Citizen cég ma a világ vezető óragyártói közé tartozik. A cég filozófiája alapítása óta sem változott: elérhető áron, jó minőségű órát gyártani a „Citizenek” – polgárok részére. Sok-sok év telt el azóta és az álom valóra vált. A világon ma már mindenki számára elérhető cél, hogy órát viseljen. A vágy így alakult át szükségletté, a CITIZEN pedig a legnagyobb óragyártók példaképévé.

Az ISO 6425 szabványnak megfelelő, 20 Bar-os vízállóságú, idő és dátum funkcióval ellátott, 28.800-as lengésszámú, 42 órás járástartalékú japán automata szerkezettel rendelkező sötét számlapos antimágneses óra, az acélnál ötször keményebb Duratect MRK felületkeményítési technológiával ellátott Super Titanium óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint Super Titanium óracsattal készült.

Az antimágnesesség kulcsfontosságú a mechanikus órákban. A standard változatok az ISO 764 vagy azzal egyenértékű DIN 8309 (Deutsches Institut für Normung – Német Szabványügyi Intézet) szabványa szerint a 4800  A / m  (Amper/méter) egyenáramú mágneses mezőnek is ellenállnak. Ezzel szemben a most debütált Citizen Promaster Marine  9051-es kaliberű szerkezete olyan körülmények között is megállja a helyét, ahol a mágneses mező akár 16 000 A / m (amper/méter), ami körülbelül 200 Gaussnak felel meg.

Az óratokot és a csatot Super Titanium-ból készítették, ami a CITIZEN szabadalmaztatott felületkeményítési technológiája a szilárd titán kezelésére. Legalább ötször keményebb, mint a rozsdamentes acél, ellenáll a karcolásoknak, könnyű és gyengéd a bőrhöz a kényelmes viselet érdekében.

A Duratect a CITIZEN szabadalmaztatott felületkeményítési technológiája, amely fokozza a fémek, például a rozsdamentes acél és a titán felületi keménységét, megvédve az óra felületét a karcolásoktól és sérülésektől. Ez a technológia kiváló kopásminőséget kínál, és hosszú ideig megőrzi a fémek csillogását. A Duratect DLC 1000–1400 Vickers keménységet ér el, úgy, hogy egy amorf szénkemény fóliát hoz létre, amely főleg szénből és hidrogénből áll az anyag felületén. A Duratect MRK és a Duratect MRK Gold 1300-1500 Hv-os Vickers keménységet ér el azáltal, hogy gázt fecskendez a titán anyagfelületére.

Az itt látható Citizen Promaster Marine óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Citizen Promaster órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down