2021.10.05.

AJÁNLÓ: CITIZEN PROMASTER LAND ALTICHRON

A nagy nevű japán Citizen cég legkedveltebb és legtöbbet értékesített modell családja. A Promaster család széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő karórát. …

1989-ben mutatta be a japán CITIZEN óragyártó a  Promaster Alti-Chron modellt, mely az első profi magasságmérővel ellátott óra volt.  Az elmúlt 30 évben tovább tökéletesítette a Promaster Land szériáját.

Multifunkciós, fényenergiával (Eco-Drive) működő, japán quartz szerkezettel rendelkező sötét számlapos óra, mely nemesacél óratokkal, edzett ásványi óraüveggel, valamint textil óraszíjjal készült. Az óra 200 méterig vízálló. Iránytűvel (Gombnyomásra az óra másodpercmutatója kis ideig az északi irányt jelzi.) és magasságmérővel (Az óra a légnyomás alapján próbálja meghatározni a tengerszint feletti magasságot.) ellátott óra tökéletes társ lehet túrázoknak, hegymászóknak. Az óra a betáplált ISA ( International Standard Atmosphere ) adatokat használja, de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthat, a pontosabb mérés elérése érdekében. (Mérési tartomány : -300 m-től 10.000 m-ig  Mérési egység : 2.5 méter) Eco-Drive szerkezete környezetbarát technológia, a fényenergiát hasznosítja. A számlap alatt található szolárcella bármilyen típusú fényt képes átalakítani elektromos árammá, mely ezután az akkumulátorban tárolódik.

Az óra az akkumulátortól kapja a működéshez szükséges energiát. A titán-líthium alapú akkumulátor nagy tárolókapacitású, kis méretéhez képest, egyszeri teljes feltöltéssel, modelltől függően, 4 hónaptól, akár 7 évig is képes a folyamatos működéshez szükséges energia tárolására úgy, hogy nem éri fény az órát. Az itt látható Citizen Promaster Land Altichron karóra most a készlet erejéig 20%-os kedvezménnyel megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Citizen Promaster órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down