2022.01.22.

AJÁNLÓ: CERTINA DS PODIUM LADY

A Certina sokat dolgozott azon, hogy óráit különlegessé tegye, és továbbra is sokak számára elérhető legyen. A gyár mindig is merész karórákat készített és ezt tovább fokozta az 1959-ben levédett DS rendszerrel, ami óráik megbízhatóságát nagyon magas szintre emelte. …

A fényes múlttal rendelkező Certina újra régi fényében tündököl. Bár a márka megtorpanása a nyolcvanas évek elején végzetesnek tűnt, az ezredfordulóra alaposan megerősödött, köszönhetően az igazi értékkel rendelkező órák iránti érdeklődés fellángolásának, illetve bombasztikusan jó új modell családjaiknak, mint pl. a DS Pilot, DS Spel, DS Podium megjelenésének.

A Certina, egy erős svájci sportóra márkává nőtte ki magát. Támogatóként jelen van az autó – motorsportban valamint a téli sportágakban is, de elkötelezett támogatója a világtengerek teknőseinek is.

A nagy nevű svájci Certina cég Urban kollekciójának kedvelt tagja. Egy igazi kozmopolita. Sportos, elegáns és strapabíró svájci óra a Certinától. DS rendszerrel és megbízható, C.O.S.C tanúsítvánnyal ellátott, svájci quartz szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óratokkal készült. Korona védővel ellátott óra 100 méterig vízálló. Az itt látható Certina DS Podium Lady karóra megvásárolható üzleteinkben és elérhető webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudjuk kedves vásárlóink számára biztosítani. További készleten lévő Certina DS Podium óráinkat itt találja. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down