2022.05.18.

AJÁNLÓ: CERTINA DS CAIMANO CHRONOGRAPH

A nagy nevű svájci Certina cég Urban kollekciójának kedvelt tagja. Az elegáns, klasszikus kialakítás, a szűk sziluett és a kompromisszum nélküli megbízhatóság biztosítja az óra időtlen jellegét. …

Az időmérés művészete a lényegre tapint. A kevesebb néha több alapon, itt nincs semmi, amely elvonja a figyelmet a pillanat varázsáról.

Klasszikus vonalvezetésű, elegáns svájci óra a Certinától. DS rendszerrel és  kronográf modullal szerelt, precíz quartz szerkezettel rendelkező,100 méterig vízálló, világos számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óracsattal készült. DS koncepció: a Certina korszakalkotó találmánya A Certina sokat dolgozott azon, hogy óráit különlegessé tegye, és továbbra is sokak számára elérhető legyen. A gyár mindig is merész karórákat készített és ezt tovább fokozta az 1959-ben levédett DS rendszerrel, ami óráik megbízhatóságát nagyon magas szintre emelte. Az óráik hátlapján is megtalálható teknős szimbólum ugyanis a Certina által ismertté vált, kompromisszumok nélküli DS (Double Security) rendszert jelképezi. Ahogy a teknőst a páncélja, úgy védi az órát a külső behatásoktól a masszív tokozás a megerősített tömítések valamint a karcálló zafírkristály óraüveg. Az itt látható Certina DS Caimano Chronograph óra  megvásárolható üzleteinkben és elérhető webáruházunkban. További készleten lévő Certina DS Caimano órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down