2022.02.28.

AJÁNLÓ: CERTINA DS ACTION GMT POWERMATIC 80

A svájci Certina óragyártó Aqua kollekciójának rendkívül megbízható Action órái készen állnak bármilyen kalandra, amivel életünk során szembe találkozunk. …

A kollekción belül is több lehetőségünk van arra, hogy a stílusunknak, életformánknak megfelelő darabot megtaláljuk kínálatukban. DS Action GMT Powermatic 80 sportosan elegáns útitársunk lehet utazásaink során. Saját fejlesztésű DS rendszerrel, emelt 80 órás járástartalékú automata szerkezettel rendelkező 2 időzóna megjelenítésére alkalmas óra nemesacél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint szövet óraszíjjal készül.

Ez a koronavédővel és menetes koronazárral szerelt időmérő 200 méterig vízálló, így tökéletes választásnak bizonyulnak úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is. Megbízhatóság, pontosság, innováció: a Certina már több mint 130 éve elkötelezte magát a svájci órakészítés művészete mellett. Prioritásnak tekintik a legmagasabb szintű munkaerőt, a modern technológiát valamint a sportos érzést.

A Certina modellek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, de nem csak a top sportolóknak szánják óráikat. A Certina órái hűen tükrözik a márka filozófiáját, megbízhatóak, tettre készek és nyitottak az új kihívásokra. Az itt látható Certina DS Action GMT Powermatic 80 karóra megvásárolható üzleteinkben és elérhető webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudjuk kedves vásárlóink számára biztosítani. További készleten lévő Certina óráinkat itt találja. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down