2022.03.09.

AJÁNLÓ: CERTINA DS ACTION AUTOMATIC LADY

A svájci Certina óragyártó Aqua kollekciójának rendkívül megbízható DS Action órái készen állnak bármilyen kalandra, amivel életünk során szembe találkozunk. …

A kollekción belül is több lehetőségünk van arra, hogy a stílusunknak, életformánknak megfelelő darabot megtaláljuk kínálatukban. A Certina DS Action sportosan elegáns órái hétköznapi és alkalmi viseletként is megállják a helyüket. Saját fejlesztésű DS rendszerrel, 80 órás járástartalékkal bíró automata szerkezettel rendelkező, gyémántokkal díszített, sötét számlapos óra nemesacél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óra csattal készül. Koronavédővel és menetes koronazárral szerelt óra 200 méterig vízálló, így tökéletes választás  úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is.

A Certina már több mint 130 éve elkötelezte magát a svájci órakészítés művészete mellett. Prioritásnak tekintik a legmagasabb szintű munkaerőt, a modern technológiát valamint a sportos érzést. A Certina modellek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, de nem csak a top sportolóknak szánják óráikat.

A Certina órái hűen tükrözik a márka filozófiáját, megbízhatóak, tettre készek és nyitottak az új kihívásokra. Az itt látható Certina DS Action Automatic Lady óra elérhető üzleteinkben és megvásárolható webshopunkban. További készleten lévő Certina órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down