2022.06.05.

AJÁNLÓ: CERTINA DS-8 MOON PHASE

Ez az elegáns megjelenés megdobogtatja minden hölgy szívét. Gyönyörű és pontos női óra a több, mint 130 éves múlttal rendelkező svájci Certina óragyártó kínálatában. …

DS rendszerrel és nagy pontosságú (+/- 10 mp/év) precidrive quartz szerkezettel rendelkező,holdfázis kijlezős világos számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. 100 méterig vízálló.

DS koncepció: a Certina korszakalkotó találmánya A Certina sokat dolgozott azon, hogy óráit különlegessé tegye, és továbbra is sokak számára elérhető legyen. A gyár mindig is merész karórákat készített és ezt tovább fokozta az 1959-ben levédett DS rendszerrel, ami óráik megbízhatóságát nagyon magas szintre emelte. Természetesen volt a piacon olyan modell, mely hasonló paraméterekkel rendelkezett, de rendszerint magasabb áron kerültek forgalomba, így vásárló közönségük erősen korlátozott volt. A Certina szélesebb rétegeket szólított meg, és aki birtokolhatott egy ilyen órát, olyan teljesítményeket várhatott el tőle, amivel a drágább órák sem dicsekedhettek. A DS rendszer egy egyszerű ötletből ered. A futóművet nem rögzítették közvetlenül, hanem egy gumigyűrűt helyeztek el a szerkezet és a tok közé. Ez az egyszerű találmány tette a Certinát azzá ami! A mérnökök nem csak az óramű körül helyeztek el gumi O gyűrűt, hanem a korona és a hátlap is vaskos tömítéseket kapott. Később bebizonyosodott, hogy a gumi lassan elöregedik és így a futómű körül az O gyűrűt először műanyagra, majd a modern idők nagyobb igénybevételei miatt acélgyűrűre cserélték. A DS koncepció további alkotó elemei a zafírkristály óraüveg, ami erős igénybevételeket is kiáll, valamint a menetes korona és hátlap, illetve a szerkezetet burkoló acéllemez.

Az idők folyamán több neves gyártó is átvette e rendszer főbb elemeit és az egész világon elterjedté vált a Certina korszakalkotó találmánya. Precidrive szerkezet: egy olyan forradalmi technológia, amellyel az óra 8-10-szer pontosabb, mint egy hagyományos quartz szerkezetes óra. Ezzel a szerkezettel szerelt órák, valós quartz kronométer-pontosságot érnek el.(évente +/- 10 másodperces eltérés!) Quartz Chronometer tanúsítvány: A COSC tanúsítványa világszerte tekinthető a pontosság jelképének. Minden itt bemutatott quartz szerkezetet szigorú teszteknek vetnek alá különböző hőmérsékleteken. A maximális megengedett szórás: 23 ° C-on naponta +/- 0,07 másodperc; 8 ° C-on és 38 ° C-on a tolerancia +/- 0,2 másodperc; A Precidrive ™ szerkezetek könnyedén megoldják ezeket az akadályokat. Ennek eredményeként 2017-től kezdődően az új Certina quartz modellek Precidrive ™ szerkezettel és hivatalos svájci Chronometer tanúsítványt tartalmaznak.   Az itt látható Certina DS-8 Moon Phase óra elérhető szalonjainkban és megvásárolható webáruházunkban. További készleten lévő Certina órákat itt talál. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down