2021.12.28.

AJÁNLÓ: CERTINA DS-8 LADY

Ez az elegáns megjelenés megdobogtatja minden nő szívét. Gyönyörű és pontos női óra a több, mint 130 éves múlttal rendelkező svájci Certina óragyártó kínálatában. Dekoratív, gyönyörűen kidolgozott 27 mm-es átmérővel rendelkező női óra a Certinától. DS rendszerrel és nagy pontosságú (+/- 10 mp/év) precidrive quartz szerkezettel rendelkező, sötét gyöngyház számlapos óra, mely nemes acél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint bőr óraszíjjal készült. A Certina sokat dolgozott azon, hogy óráit különlegessé tegye, és továbbra is sokak számára elérhető legyen. A gyár mindig is merész karórákat készített és ezt tovább fokozta az 1959-ben levédett DS rendszerrel, ami óráik megbízhatóságát nagyon magas szintre emelte.

Természetesen volt a piacon olyan modell, mely hasonló paraméterekkel rendelkezett, de rendszerint magasabb áron kerültek forgalomba, így vásárló közönségük erősen korlátozott volt. A Certina szélesebb rétegeket szólított meg, és aki birtokolhatott egy ilyen órát, olyan teljesítményeket várhatott el tőle, amivel a drágább órák sem dicsekedhettek. A DS rendszer egy egyszerű ötletből ered. A futóművet nem rögzítették közvetlenül, hanem egy gumigyűrűt helyeztek el a szerkezet és a tok közé. Ez az egyszerű találmány tette a Certinát azzá ami! A mérnökök nem csak az óramű körül helyeztek el gumi O gyűrűt, hanem a korona és a hátlap is vaskos tömítéseket kapott. Később bebizonyosodott, hogy a gumi lassan elöregedik és így a futómű körül az O gyűrűt először műanyagra, majd a modern idők nagyobb igénybevételei miatt acélgyűrűre cserélték. A DS koncepció további alkotó elemei a Zafír óraüveg, ami erős igénybevételeket is kiáll, valamint a menetes korona és hátlap, illetve a szerkezetet burkoló acéllemez. Az idők folyamán több neves gyártó is átvette e rendszer főbb elemeit és az egész világon elterjedté vált a Certina korszakalkotó találmánya.

Quartz Chronometer tanúsítvány: A COSC tanúsítványa világszerte tekinthető a pontosság jelképének. Minden itt bemutatott quartz szerkezetet szigorú teszteknek vetnek alá különböző hőmérsékleteken. A maximális megengedett szórás: 23 ° C-on naponta +/- 0,07 másodperc; 8 ° C-on és 38 ° C-on a tolerancia +/- 0,2 másodperc; A Precidrive ™ szerkezetek könnyedén megoldják ezeket az akadályokat. Ennek eredményeként 2017-től kezdődően az új Certina quartz modellek Precidrive ™ szerkezettel és hivatalos svájci Chronometer tanúsítványt tartalmaznak.

Az itt látható Certina DS-8 Lady 27 mm óra elérhető szalonjainkban és megvásárolható webáruházunkban. További készleten lévő Certina óráink itt tekinthetőek meg.  Minden egyéb verziót egyedi megrendeléskeretében tudjuk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down