2023.05.22.

AJÁNLÓ: Bemutatkozik az új MeisterSinger Neo és Neo Plus

A MeisterSinger vezető és egyedülálló gyártó az órakészítés világában, különleges egymutatós darabjaival. Egyedülálló ötvözete a díjnyertes formavilágnak és svájci minőségnek.

Védjegye, melyről bárhol felismerünk egy MeisterSinger órát, hogy csupán egyetlen mutató jelzi a napjainkra jellemző rohanó időt. Szakítva a hagyományokkal, arra hívja fel a figyelmet, hogy éljünk a pillanatnak és hagyjunk fel a másodpercek számolásával. Kilépve a konvenciókból, új életérzésre tanít minket.

A Neo modellcsalád már 10 éve a MeisterSinger kollekció része. Letisztult formavilága az 1960-as évekbe kalauzol vissza minket. A korra jellemző kétrészes tokszerkezettel dolgoztak a tervezők, mely egy középső rézből és tokhátlapból áll. A jellegzetes kupola jellegű üveg, keskeny tok, illetve nagy méretű számlap korhű és megnyerő megjelenést biztosít. Azonban a leginkább vintage, tipikus 60-as évek hangulatát a Neo sorozat azúrkék színe adja, ami konkrétan az amerikai autós gyorsétkezde világába repít.

Színes, figyelemfelkeltő és nosztalgikus

Mindenki ismeri a legtöbb amerikai film vagy road movie legikonikusabb helyszíneit, a lezser út menti kávézókat és bisztrókat.

Összetéveszthetetlenek a kárpitozott boxok-beülő sarkok, melyek rendszerint piros, vagy a MeisterSinger által használt azúrkék színben pompáztak. A hétköznapi, de rendkívül ízletes ételek miatt kedvelt étkezdék stílusa és hangulata a mai napig hatással van a lakberendezés, divat és építészet világára.

A játékosabb azúrkék 36 mm-es mellett elérhető a visszafogottabb 40 mm-es, fekete számlapos változat, utóbbin az indexekben jelenik meg az azúr szín. Hölgyek-urak, bohémabb és tartózkodóbb érdeklődők is választhatnak így szívüknek kedves darabot.

További részletek weboldalunkon!

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down