2022.11.25.

AJÁNLÓ: AZ ARANY, MINT ÉKSZER

AJÁNLÓ: AZ ARANY, MINT ÉKSZER

A zöld lett az idei év egyik kedvenc színe. Az arannyal kombinálva egy csipetnyi csillogást ad minden stílushoz.

Az aranyat kémiai állandósága, valamint hidegen is könnyű alakíthatósága és megjelenése miatt, évezredek óta felhasználják ékszerek és dísztárgyak készítésére. Mint tudjuk, a színe ötvözetétől függően, lehet rozé, fehér, vagy a hagyományos sárga. És ez utóbbi az, ami örök, ami első pillantásra is mindenki számára ugyanazt jelenti. Értéket.

A sárga aranyból készült ékszer hagyományos színe ellenére is lehet modern, divatos, elegáns, klasszikus vagy akár extravagáns, drágakövekkel díszítve, vagy nélkülük, minden elképzelést és izlést kielégítve. Nagy előszeretettel készítenek arany ékszereket akár ásványok felhasználásával is.

Példaként a zöld achát gyönyörű mélyzöld színével, arannyal kombinálva, remek párosítás. A 14 karátos arany anker láncból készült collié medálja megegyezik a füllbeveló méretével. Együtt ajánljuk.

                                               

Aki szereti a modern, ugyanakkor elegáns stílust, illetve igényt tart arra, hogy divatos ékszer kiegészítői nemesfémből készüljenek, nálunk találhat ízlésének megfelelőt. Ajánljuk szíves figyelmébe ezt a 14 kt-os sárga arany anker nyakláncot, helyenként kisebb-nagyobb gömb alakú részekkel díszítve. Érdekessége, hogy hosszan vagy akár dupla sorban, rövidre állítva (rögzíthető) is hordható. A karlánc pedig egy finom, filigrán kiegészítője lehet.

                                               

Várjuk szeretettel budapesti és szegedi szalonjainkban, ahol további ékszerkülönlegességekkel találkozhatnak.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down