2023.06.23.

AJÁNLÓ: ARANY ÉKSZEREK- időtlen kiegészítők minden alkalomra.

A Babós Óra-Ékszer Szalonokban a prémium német és svájci óramárkák mellett, nemzetközileg is elismert olasz és német ékszergyártóktól, minőségi kivitelezésben készült kézműves gyűrűk, karkötők, fülbevalók, arany ékszergarnitúrák várják a kedves érdeklődőket, vásárlókat. Ideális, időtálló ajándékok szeretteinknek, Önnek, Neked. Mert adni és kapni is jó.

Exkluzív ékszereket kínálunk, 14 vagy 18 karátos, sárga, fehér vagy rozé aranyból, drágakövekkel és ásványokkal díszített, szemet, lelket gyönyörködtető dizájnokkal. Több évtizedes tapasztalattal állunk szíves rendelkezésükre, segítünk megtalálni mindenkinek a számára legmegfelelőbb, minden igényt kielégítő ékszert.

Mire érdemes figyelni, ha éppen fülbevalót szeretnénk vásárolni?

Más ékszerekkel ellentétben a fülbevalók közvetlenül az arcra irányítják a figyelmet. Előnyére válhat, ha okosan választ. A kerek vagy ovális szimetriájú arcok számára nagyobb a választási szabadság, remekül illik a lekerekített vagy geometrikus formájú fülbevaló egyaránt. Azok számára, akik négyzet alakú, gyémánt vagy hosszúkás alakú arccal vagy ezek változataival rendelkeznek, a fülbevalót úgy kell megválasztani, hogy egyensúlyba kerüljön az arccsont területe. Aztán egy másik nagyon fontos szempont a fülbevaló viselésének helye/környezete és alkalma. Ami a stílust illeti, a klasszikus stílus kedvelői a letisztult és diszkrét dizájnt tükröző finom arany ékszereket választják többnyire, az új és modern szerelmeseit pedig az elegancia, és a jó ízlést kifejező drágakövekkel díszített ékszerek vonzzák.

Mindennapi viselethez, különösen irodai környezetben ajánljuk az egyszerű, de értékes fülbevalót. Fotó: 14karátos fehér arany, 0,25ct brill, butonos foglalatban. Breuning ékszermárka kínálatából a butonos, négy, illetve hat karmos foglaltú gyémánt fülbevalók 0,10ct-tól akár 1,00ct (W/SI) briliánsal tetszés szerint rendelhetőek.

A kirándulások és buli több kreatív teret hagynak. Fotó: 14 karátos sárga arany, egyedi dizájn. Könnyed, kényelmes viselet egy éjszakába nyúló bulizós nyári estén.

A különleges események pedig csillogást igényelnek, de nem hivalkodó módon. Fotó: 14 karátos rozé fülbevaló. A közepén ékeskedő fazettált ametisztet gyémántok veszik körül, melyek fehér arany karmos foglalatban helyezkednek el. A fülbevaló egy ékszergarnitúra része (medál és gyűrűvel ajánljuk), de külön is megvásárolható.

Reméljük, hogy fülbevaló vásárláshoz kapcsolodó tanácsainkat szimpatikusnak és hasznosnak találta.

További modellek készletről ITT. Bővebb választékért mindenképp érdemes felkeresni szalonjainkat, ahol személyesen is megtekinthetik kínálatunkat. Készleten lévő ékszereinken túl, további modelleket egyéni rendelés keretén belül tudunk biztosítani.

Várunk szerettettel minden kedves érdeklődőt, vásárlót. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down