2024.01.12.

AJÁNLÓ: AMIKOR A GYÉMÁNT RAGYOGÁSA TALÁLKOZIK A DIZÁJN TÖKÉLETESSÉGÉVEL

2024-et írunk… Az idő telik, de a gyémántok ragyogása örök.

A Frank Trautz gyémánttal díszített ékszerek, az egyik legkedveltebb időtálló kiegészítők közé tartoznak.

A gyémántok csillogása ezeknek a medáloknak a fókuszpontja. Legyen szó klasszikus gyémántokról vagy más különleges drágakövekről, minden medál figyelemre méltó bájt és csillogást áraszt. Ezek az ékszerek így az elegancia és a kifinomultság szimbólumává válnak, és megjelenését kivételes pillanattá varázsolják.

A gyémántok szimbolikája a szentimentális szférára is kiterjed. Tiszta szeretetet és odaadást képviselnek, és gyakran olyan különleges pillanatok megjelölésére választják őket, mint például az eljegyzés vagy a fontos évfordulók. A gyémánt medálok így a szerelem tanúivá válhatnak.

Legyen szó geometrikus formákkal és értékes részletekkel rendelkező tervekről, minden medál egy kis műalkotás.

A legkedveltebb formák közül megemlítjük: a szív, rombusz, karika, szögletes, illetve a színes kövekkel díszítettek, a karmazált smaragd és zafír drágaköves medálokat.

 

Webáruházunkban megtekinthetőek egyes ékszerek a híres és elismert ékszergyártók mesterműveiből, olyanok, mint Al Coro, Zancan, Breuning és a Frank Trautz.

Bővebb választékért látogassanak el szegedi és budapesti szalonjainkba, ahol idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, vásárlót.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down