2022.09.09.

AJÁNLÓ: AL CORO- LA PASSIONE ITALIANA

Az Al Coro sikerének titka a „la  passione italiana”, azaz az olasz szenvedély, amely minden új ékszerötletet megelevenít.
Az Al Coro ezt a lelkesedést egy egészséges adag német alapossággal és a legmagasabb minőséghez való ragaszkodással ötvözi. Terveit az olasz életstílus ihlette, a gyönyörű Itáliában készítették de a székhely Kölnben a Rajna folyó német metropoliszában található.
Röviden: mindkét világ, azaz az Alpok déli és északi részének legjobbjai teszik különlegessé és kívánatossá az Al Coro-t.

 

Ezt az alaposságot és minőséget tükrözi többek között az ábrán látható 18 karátos aranyból készült, gyémántokkal és  pink zafírral díszített gyűrű és fülbevaló, melyet szívesen ajánlunk azon hölgyek részére, akik szeretik a részletgazdag igényes kidolgozást, akik az egyedi megjelenés kedvelői és nem utolsó sorban, imádják a színekben pompázó ékszereket.

A Mezzaluna névre hallgató kollekció félhold alakú. Szeretettel megtervezett részleteket rejtenek magukban.
Fülbevalót és gyűrűt együtt ajánljuk, de természetesen külön is megvásárolhatóak.

 

Tisztelt Urak! Ha gondban vannak ajándékozás terén, az Al Coro ékszereivel a siker és az öröm garantált!

Minden kedves érdeklődőt, vásárlót várunk szeretettel budapesti és szegedi szalonjainkba, ahol az ajánlott ékszereket személyesen is megtekinthetik.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down