2024.03.22.

A természet újratervezésének színes ünnepe vidám, színes ékszerekkel

Itt van a Tavasz, itt van újra, s szép, mint mindig minekünk…

Mindannyian türelmetlenül vártuk már a megújulást időszakát, amit a tavasz hoz magával. Egyre melegebb napok, bimbózó rügyek, csicsergő madarak, a szemmel láthatóan kibontakozó növényzet meg a friss virágillat áradat… A hosszú szürke napok után, vágyunk a vitalitást sugárzó zöld szín pozitív energiájára, a virágok simogató fehér, rózsaszín és lila árnyalataira, amelyek határozottan a tavasz hírnökei.

Ékszerekben gondolkodva, ahogy ősszel a föld színei inspirálnak, úgy tavasszal a virágáradat színei keltik bennünk azt az érzést, hogy az élet szép és érdemes megélni minden pillanatát. Hogy felvegyük a ritmust a természettel, nagy előszerettel cseréljük le a sálakat, kendőket világos és/vagy virágos nyakláncokra, vagy olyan fülbevalók után nyúlunk, amelyek minél színesebbek.

Bővebb információk a fotón látható BREUNING medálról ITT.

Tavaszváró különleges ékszerek, medálok, elfogadható méretűek, stílustól és egyéntől függően mindennapi használatra alkalmasak, diszkrétek, ugyanakkor nem maradnak észrevétlenek. A virágot szimbolizáló ékszerek az Életerő és az újjászülétés szimbólumaiból származnak.

Szalonjainkban a hagyományos és már jól ismert smaragd, zafír és rubin színes drágakövekkel díszített ékszerek mellett, mindig megújúló kínálattal várjuk önöket. Minden alkalomra megfelelő garnitúrákkal, illetve egyedi darabokkal, a közkedvelttől a luxusig, legyen klasszikus vagy modern, de minden körülmények között idő és értékálló.

Bővebb információk a fotón látható AL CORO füllbevalóról ITT.

Bővebb információk a fotón látható AL CORO gyűrűről ITT.

Drágakövek, ásványok, külömböző színekben pompázó, természet ajándékozta csodákkal ékesített új ékszerkollekciók, szemet gyönyörködtető  alkotások, minden ékszerkedvelő egyénnek megdobogtatja a szívét.

Fotón látható füllbevaló anyaga 14 karátos sárga arany. A karmos foglalatokban fazettált csiszolású rubin, gránát és ametiszt kapott helyet, így megalkotva egy színes, vidám és abszolút nőies fülbevalót. Kényelmes viselet, hagyományos patent kapoccsal, ami talán az egyik legbiztonságosabb a fülbevalók világában. Szőke, barna vagy vöröss hajú hölgyeknek, akik még több színt szeretnének vinni a mindennapokba, egyaránt ajánljuk.

Tájékozódásképp további ékszerekért kattintson ide, ahol megtekintheti a két üzeltünk készletének egy részét.

Minden kedves érdeklődőt, vásárlót szeretettel várunk budapesti és szegedi szalonjainkban, ahol készséggel állunk rendekezésükre.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down