2022.06.02.

AJÁNLÓ: RADO CAPTAIN COOK AUTOMATIC (SET)

Az 1962-ből származó eredeti Cook újragondolt változata, megjelenésében és új továbbfejlesztett formában kelt életre a huszonegyedik században. …

Kevés olyan svájci óragyártó van a világon, aki ennyi innovatív megoldást vonultatott fel az anyaghasználat terén, mint, a százéves Rado cég.

Az eredeti részletekhez igazodó stílussal, valamint a modern felhasználóknak való megfeleléssel, a Captain Cook egy olyan óra, amelyet az idő próbájának kiállására terveztek. Ez a szettben forgalomba került kiadás, az autentikus vintage stílust egyensúlyba hozva a jövő emberének igényeivel, az új Captain Cook igényes bőr utazótasakban kerül forgalomba, válogatott kiegészítő csatokkal/szíjakkal. Markáns, erőt sugárzó, sportos darab. Sötét számlapos, megbízható, svájci  80 órás járástartalékú, automata szerkezettel szerelt Rado óra, mely nemesacél/high-tech kerámia óratokkal, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óra üveggel készült. Úszáshoz, fürdőzéshez alkalmas, koronazárral ellátott 200 méteres vízállóságú óra. Az itt látható Rado Captain Cook Set Edition óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Rado Captain Cook órákat itt talál. Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down