2022.03.23.

AJÁNLÓ: MEISTERSINGER UNOMAT SCHWARZ

Akár a  sima hétköznapokra, akár extrém életvitelhez keres órát, az új MeisterSinger Unomat lesz a leghűségesebb társa. …

Egyedi stílusjegyei teszik különlegessé a német MeisterSinger óra gyártó időmérőit. A MeisterSinger órák abban különböznek másoktól, hogy kettő vagy három helyett egy mutatót használnak. A napórák és néhány régi toronyóra ezen tulajdonságai komoly inspirációt adott a formatervezésben. A MeisterSinger soha nem volt még ennyire robusztus. A 43 mm-es átmérővel rendelkező új Unomat koronavédővel, koronazárral, extra erős csavaros nemesacél hátlappal és a szerkezetet antimágneses borítással védett modelljei megállják a helyüket minden extrém körülmény között. Mind a tulajdonságait, mind a kinézetét tekintve egy robusztus tudományos eszközhöz hasonlít, melyet nehéz időkben, laboratóriumban és akár vízben is lehet használni.

Nagyobb átmérőjének hála, elegendő hely van egy 30%-kal nagyobb dátumablakhoz, amely kiemeli a műszer jellegét, különösen az újratervezett index struktúra és a tökéletesen arányos mérőműszereknél jellemző kétjegyű számok miatt. A svájci automata szerkezetet lágyvas rétegek zárják körül: A tokban található hüvelyt egészíti ki a lágyvas számlap, amely egyébként sárgarézből készült. Ez a bonyolult kialakítás teszi a szerkezetet áthatolhatatlanná a mobiltelefonok, elektromos készülékek, mágneses rögzítők és laboratóriumi berendezések mindenütt jelenlévő sugárzásával szemben. Az Unomat-on a feltűnő tű alakú mutató a szokásosnál jóval szélesebb, és elég fényes ahhoz, hogy a szürkületben is jól leolvasható legyen. Az egyetlen mutatóval együtt az óraszámjegyek applikációi is intenzíven világítanak. Egyszerre klasszikus és robusztus. 300 méteres vízállósággal rendelkező koronazárral és csavarozott hátlappal ellátott, sötét számlapos svájci automata szerkezettel szerelt egymutatós óra, mely nemesacél óratokkal, karcálló zafírkristály óra üveggel és nemesacél óracsattal készült. A Red Dot Design díjjal kitüntetett MeisterSinger Unomat Schwarz óra elérhető a budapesti szalonunkban és megrendelhető webshopunkban. További készleten lévő MeisterSinger órákat itt talál, melyek megvásárolhatóak szalonjainkban és elérhetőek webshopunkban. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk kedves vásárlóink számára biztosítani. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

 

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down