2022.03.14.

AJÁNLÓ: CITIZEN PROMASTER MARINE

A  Citizen Promaster családjának széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő karórát.  A Promaster Marine kollekció darabja, mely maszkulin, férfias kinézetével és strapabíró kialakításával  sok rajongót szerzett magának debütálása óta. …

Mint a legtöbb Citizen órában, ebben a modellben is megvan az a technikai tudás, ami miatt a Citizen cég ma a világ vezető óragyártói közé tartozik. A múlt század elején, egészen pontosan 1924-ben, a japán Shokosha Kutatóintézetben készített zsebórával indult útjára a CITIZEN sikertörténete. Shimpei Goto az akkori tokiói polgármester az új órát a jól csengő CITIZEN névre keresztelte, melynek jelentése állampolgár volt. Mivel az óra a húszas évek derekán sokak számára csak egy elérhetetlen álomnak, luxuscikknek számított, így a névválasztás üzenetértékkel bírt: “Egy nap minden állampolgárnak legyen órája a világ bármely országában is él!”

Ez volt talán a legfontosabb mérföldkő a CITIZEN WATCH Co., Ltd. életében, hiszen ettől a ponttól számítjuk a társaság történetét. A cég filozófiája azóta sem változott: elérhető áron, jó minőségű órát gyártani a „Citizenek” – polgárok részére. Sok-sok év telt el azóta és az álom valóra vált. A világon ma már mindenki számára elérhető cél, hogy órát viseljen. A vágy így alakult át szükségletté, a CITIZEN pedig a legnagyobb óragyártók példaképévé.

A 20 Bar-os vízállóságú, idő és dátum funkcióval ellátott, akár 180 napos járástartalékkal bíró fényenergiával (Eco-Drive) működő, japán quartz szerkezettel rendelkező sötét számlapos óra, nemesacél óratokkal, ásványi óraüveggel, valamint kaucsuk óraszíjjal készült.  Az itt látható Citizen Promaster Marine óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Citizen órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down