2021.12.06.

AJÁNLÓ: TISSOT PRX

A svájci Tissot óragyártó 1978-as zászlóshajója újra meghódítja a világot. A PRX történelmi modelljeit a XXI. századi ember igényeihez igazítva egy igazán elegáns, dizájnos sportórát kaptunk. …

Az 1970-es évek végén Tissot órák sora született meg a tervezőasztalon integrált karkötővel és az újonnan kifejlesztett kvarc szerkezetekkel szerelve. A PRX modelleknél is akkoriban az igazi cél egy olyan sportos dizájn létrehozása volt ami olyan óratokkkal rendelkezik, amelyhez az acél csatot oly módon tudják integrálni, hogy mind viselés szempontjából, mind kinézetre egy karkötő érzetét keltsék.

A PRX órák számlapjai egyszerűek és egyértelműek, az olvashatóságra és a kozmopolita megjelenésre összpontosítva. Jelenleg három számlap színben érhetőek el (kék,ezüst,fekete). A rajongók nagy örömére a tokon és csaton alkalmazott csiszolási technikának hála, igazi vizuális élmény ahogy a fény játszik ezeken a polírozott felületeken.  A kor igényeinek megfelelően a tok méretét minimálisan megnövelték és 10 Bar-os vízállóságot kapott, karcálló zafírkristály óraüveggel kiegészítve. A most kiadott Tissot PRX modellek elérhetőek ETA quartz szerkezettel és 80 órásjárástartalékú, ugyancsak ETA bázisú automata szerkezettel szerelve is. Az itt látható Tissot PRX Powermatic 80 óra elérhető üzleteinkben és webshopunkban. További készleten lévő Tissot PRX órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudjuk biztosítani kedves vásárlóink számára.  Várjuk szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down