2021.12.01.

AJÁNLÓ: RADO CAPTAIN COOK HIGH-TECH CERAMIC

Az 1962-ből származó eredeti Cook újragondolt változata, megjelenésében és új továbbfejlesztett formában kelt életre a huszonegyedik században. …

Az eredeti részletekhez igazodó stílussal, valamint a modern felhasználóknak való megfeleléssel, a Captain Cook egy olyan óra, amelyet az idő próbájának kiállására terveztek.

Markáns, erőt sugárzó, sportos darab. Sötét tónusú, szkeletált számlapos, megbízható, titán bázisú, ütésekkel és mágneses mezőkkel szemben kevésbé érzékeny Nivachron hajszálrugóval ellátott, svájci 80 órás járástartalékkal bíró, automata szerkezetes Rado óra, mely karcálló plasma high-tech/high-tech kerámia óratokkal, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óra üveggel elől és hátul, valamint plasma high-tech kerámia/Ceramos óracsattal és titánium zárszerkezettel készült. Úszáshoz, fürdőzéshez alkalmas, koronazárral ellátott 300 méteres vízállóságú óra.

A High-Tech kerámia (HTC) természetes kristályszerkezete védelmet nyújt mindenféle kopás ellen, kivételes karcállósággal bíró nagy keménységű anyag, mely könnyű, antiallergén és ergonómiailag kényelmes viselet. A figyelemre méltó könnyűség mellett a kerámia szinte azonnal alkalmazkodik a testhőmérsékletéhez, így soha nem érzi túl melegnek vagy túl hidegnek a bőrén.

Plasma High-Tech kerámia: A modern alkímia gyümölcse ez a páratlan anyag. A Rado által használt úttörő folyamatban a plazma high-tech kerámia magas hőmérsékleten kemencében kovácsolódik. A 20.000 ° C-on aktivált gázok a kész fehér kerámiát egy egyedülálló anyaggá alakítják át, fémes fényű ragyogást kap, fém használata nélkül. Az előállítási folyamat során a kerámia színe átalakul anélkül, hogy befolyásolná a kerámia lényeges tulajdonságait: a könnyűséget, a keménységet és a viselés kényelmét.

Ceramos: A high-tech kerámia és fém házassága. Mindkét komponens optimális tulajdonságait kínálja: a kerámia könnyűségét és tartósságát, valamint a fém ellenállhatatlan fényét. Ma a Ceramos különböző színekben készülhet, beleértve a platinát, az aranyat és a rózsa aranyat. A Rado csúcstechnológiájú kerámiájához hasonlóan ez is egy könnyű anyag, amely gyorsan alkalmazkodik a bőr hőmérséklethez és páratlan kényelmet biztosít a viselőnek.

A Rado órák gyártásához mindig is csak a legjobb anyagokat engedélyezték. A keménység és a karcállóság önmagában nem elegendő: a tartósság és a viselő kényelme ugyanolyan fontos elvárás a cég számára. Az ikonikus stílus és az anyag a Rado sarokkövei, ezek azok a fő szempontok ami miatt a svájci Rado márka órái szó szerint kiállják az idő próbáját.

Az itt látható Rado Captain Cook óra megvásárolható szalonjainkban és elérhető webshopunkban. További készleten lévő Rado Captain Cook órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk  biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down