2021.10.03.

AJÁNLÓ: CERTINA DS CAIMANO

A nagy nevű svájci Certina cég Urban kollekciójának kedvelt tagja. Az elegáns, klasszikus kialakítás, a szűk sziluett és a kompromisszum nélküli megbízhatóság biztosítja az óra időtlen jellegét. …

Az időmérés művészete a lényegre tapint. A kevesebb néha több alapon, a Caimano kollekciónál nincs semmi, amely elvonja a figyelmet a pillanat varázsáról. A Certina sokat dolgozott azon, hogy óráit különlegessé tegye, és továbbra is sokak számára elérhető legyen.

A gyár mindig is merész karórákat készített és ezt tovább fokozta az 1959-ben levédett DS rendszerrel, ami óráik megbízhatóságát nagyon magas szintre emelte. Az idők folyamán több neves gyártó is átvette e rendszer főbb elemeit és az egész világon elterjedtté vált a Certina korszakalkotó találmánya. Klasszikus vonalvezetésű, elegáns svájci óra a Certinától. DS rendszerrel és nagy pontosságú (+/- 10 mp/év) precidrive quartz szerkezettel rendelkező, sötét számlapos óra, mely bőrbarát, hipoallergén titánium óratokkal, karcálló zafírkristály óraüveggel, valamint titánium óracsattal készült.

Az itt látható Certina DS Caimano óra megvásárolható üzleteinkben és elérhető webáruházunkban. További készleten lévő Certina órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down