2021.09.21.

AJÁNLÓ: CERTINA DS ACTION LADY

A svájci Certina óragyártó Aqua kollekciójának rendkívül megbízható DS Action órái készen állnak bármilyen kalandra, amivel életünk során szembe találkozunk. …

A kollekción belül is több lehetőségünk van arra, hogy a stílusunknak, életformánknak megfelelő darabot megtaláljuk kínálatukban. A Certina DS Action COSC sportosan elegáns órái hétköznapi és alkalmi viseletként is megállják a helyüket. Saját fejlesztésű DS rendszerrel, nagy pontosságú (+/- 10 mp/év) precidrive quartz szerkezettel rendelkező óra nemesacél óratokkal, karcálló, tükröződésmentes zafírkristály óraüveggel, valamint nemesacél óra csattal készül. Ez a korona védővel és menetes koronazárral szerelt időmérő 300 méterig vízálló, így tökéletes választásnak bizonyulnak úszáshoz, vízi sportokhoz vagy akár búvárkodáshoz is.

Precidrive: egy olyan forradalmi technológia, amellyel az óra 8-10-szer pontosabb, mint egy hagyományos quartz szerkezetes óra. Ezzel a szerkezettel szerelt órák, valós quartz kronométer-pontosságot érnek el.(évente +/- 10 másodperces eltérés!)

Quartz Chronometer tanusítvány: A COSC tanúsítványa világszerte tekinthető a pontosság jelképének. Minden itt bemutatott quartz szerkezetet szigorú teszteknek vetnek alá különböző hőmérsékleteken. A maximális megengedett szórás: 23 ° C-on naponta +/- 0,07 másodperc; 8 ° C-on és 38 ° C-on a tolerancia +/- 0,2 másodperc; A Precidrive ™ szerkezetek könnyedén megoldják ezeket az akadályokat. Ennek eredményeként 2017-től kezdődően az új Certina quartz modellek Precidrive ™ szerkezettel és hivatalos svájci Chronometer tanúsítványt tartalmaznak.

Megbízhatóság, pontosság, innováció: a Certina már több mint 130 éve elkötelezte magát a svájci órakészítés művészete mellett. Prioritásnak tekintik a legmagasabb szintű munkaerőt, a modern technológiát valamint a sportos érzést. A Certina modellek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, de nem csak a top sportolóknak szánják óráikat. A Certina órái hűen tükrözik a márka filozófiáját, megbízhatóak, tettre készek és nyitottak az új kihívásokra. Az itt látható Certina DS Action Lady óra elérhető üzleteinkben és megvásárolható webshopunkban. További készleten lévő Certina órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés útján tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down