2021.09.16.

AJÁNLÓ: RADO CAPTAIN COOK AUTOMATIC BRONZE

Az 1962-ben bemutatott Captain Cook újragondolt, modern kor igényeinek megfelelően kialakított változata már évek óta hódít. Most megérkeztek a  bronz óratokos változataik is, négy különböző számlap színnel.

Az eredeti részletekkel és az eredeti stílushoz igazodó formával , valamint a modern felhasználóknak való megfeleléssel, a Captain Cook egy olyan óra, amelyet az idő próbájának kiállására terveztek. Ez az új bronz tokos modell család az ősi és a modern anyagok tökéletes kombinációjával rendelkezik. A tengerrel szoros kapcsolatot ápoló szakmák közvetítésével jutott el a bronz az óraiparhoz. A hajóépítők, tengerészek tisztában voltak, hogy a bronz nagyfokú ellenállással bír, mind a sós vízzel és mind a kopással szemben. A bronzból készült tengerészeti kronométerek, mérőműszerek felületén képződő vékony patinában (ami hidroxid, klorid és réz karbonát vegyülete) megmutatkozó oxidáció konstans védelmet nyújt a további korrózióval szemben.

Emiatt a patinásodás miatt is közkedveltek a bronz tokos órák az óragyűjtők körében, mivel az idő múlásával és az oxidánsok (izzadság, levegő stb.) hatására a bronz tokok olyan patinát szereznek, amely egyedülálló rajzolattal és színekkel rendelkező védőréteget képeznek rajtuk, ergo két ugyanolyan darabbal nem fogunk találkozni. Évek során válnak igazán egyedi darabokká, melyek tükrözik az óra tulajdonosának életvitelét. Markáns, erőt sugárzó, sportos darabok. Négyféle, burgundi, barna, zöld és kék számlap színnel elérhető megbízható, svájci, 80 órás járástartalékú automata szerkezetes Rado órák, melyek bronz óratokkal, high-tech kerámia lünettával, tükröződésmentes, karcálló zafírkristály óra üveggel, valamint bőrszíjjal vagy NATO szíjjal készülnek. Koronazárral ellátott 300 méteres vízállóságú órák kék és zöld számlapos verziói elérhetőek a budapesti és szegedi üzleteinkben és megvásárolhatóak webshopunkban.   További készleten lévő Rado Captain Cook órákat itt talál. Minden egyéb verziót egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani kedves vásárlóink számára. Várjuk Önöket szeretettel üzleteinkben.

Arena Mall I.em.E-032 üzlet
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36-30-639-8660
arena@babosszalon.hu
6720 Szeged, Kígyó u. 1.
+36 62 424-291
szerviz@babosszalon.hu
chevron-down